Oltiin Akselinkorvessa hakutreeneissä keskiviikkona. Treeneissä otettiin ensimmäinen ilmaisuharjoitus. Piitustahan on tarkoitus rullakoiraa tehdä. Tähän saakka on vain etsitty ukkoja ja niiden kanssa leikitty kovasti :)

Neljä ukkoa, jokaisella palkka ja viimeisellä oikein kunnon sapuskat mukana. Tehtiin helppoja piiloja, n 20-30m etäisyydellä, osa juosten ja osa haamuna. Ensimmäinen maalimies leikkitti piitua kapulan kanssa ja juoksi piiloon. Lähetin Piitun perään, kun otti kapulan kutsuin ja pyysin tuomaan kapulan. Toi hyvin, otin kapulan, kytkin hihnaan ja "näytä" käskyllä osoitin ukkoa ja lähdettiin juoksemaan ukolle, missä oli possua odottamassa. Söi hyvin ukolta, vaikka vähän tämä pelotti etukäteen, ennemminkin todella hyvin possu upposi vieraaltakin ;D Seuraavat menikin sitten jo rutiinilla ja lähti näytöllekin jo juoksemaan hyvän matkaa mun edelle, en pitänyt hihnasta kiinni. Viimeisellä tiputti kapulan, mutta poimi itse ilman kehotusta sen ja toi mulle, joten ei korjattu. Viimeiseltä ukolta söi kaikki eväät ja palkaksi vielä narupallo, millä maalimies leikitti.

Hyvä mieli jäi treenistä kyllä kaikin puolin. Voi varmaan tuon ruualla palkkaamisen ottaa nyt joka kohtaan treeneihin. Jatkossa varmaan vielä vahvistaa kiinnostusta maalimiehen löytämiseen ja saada sitä varmuutta, että se ukko löytyy sieltä edestä. Nyt vielä vähän sellaista satunnaista se etsiminen. Paljon suorapalkkauksia ja välillä tätä näyttöä mukana.