Tein tuohon lähimetsään n. 200m suoran jäljen pitkästä aikaa. Tai sen piti olla suora, koska ilmeisesti ryteikössä olin tehnyt melkein 90 asteen kurvin :) Jana oli n. 15m tällä kertaa ja jälki lähti vasemmalle.

Lähti ihan hyvin, mutta kaarsi oikealle janalla. Kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan. Meni nyt hyvin jäljelle, metrin ehkä yli ja otti siitä takajäljen... kutsuin takaisin ja lähti oikeaan suuntaan nyt. Eka käppi nousi n. 20m päästä ihan hyvi, mutta sitten tuli ihan katastrofi ryteikkö, missä päästin liinasta irti, piitu pyrähti ja liina meni sen menojaan :) Piitu pysyi kyllä jäljellä, mutta jäi siinä pari käppiä jäädä poimimatta, kun juoksi jälkeä eteenpäin.. Loppujälki meni taas ihan ok, sen jälkeen kun olin ihmetelly piitun pyrikimistä vasemmalle ryteikössä, kun suorahan sen jäljen piti olla. Annoin kuitenkin mennä ja sieltä se seuraava merkki löytyi ja tulo ihan oikeasta suunnasta, kun nyt muistin mistä olin kulkenut!!! :D Huokaus... seuraavan kerran kompanssi mukaan metsään... ja yritän tällä kertaa tehdä sen suoran jäljen... Ajatuksena saada sitä zikzak liikettä vähän vähemmäksi.

Eli ei mikään häävi jälki tämä... vino jana, takajälki ja kaksi käppiä jäi metsään... Huomaa ettei ole vähään aikaan tehty.