Pienten kommellusten jälkeen asumme asunnossa, mihin saimme netin ja se jopa toimii!!! Varmaan viidessä eri paikassa yöpyilty viikon sisällä :) Tuossa tuo vaan kuorsaa tyytyväisenä jälleen uuden paikan lattialla. Tänään oli yksinkin 8h eikä ollut moksiskaan, paikassa mihin tultiin tuntia ennen kuin lähdettiin. Kaikkeen polonen joutunut tottumaan :)

Piitu on tosiaan matkassa ja parin todella tylsän päivän jälkeen, milloin kökittiin lähinnä autossa on nyt toiv päästy normi elämään käsiksi. Eilen oltiin eräilemässä yksi yö ja siellähän oli hyvä ottaa esineruutu ja tarkkuusetsintä  :) Esineen kävin vain viemässä n. 30 metriin ja tällä kertaa apuna toimi Teemun sukka... jälleen hajustettu. Hyvin kävi hakemassa ja löysi hyvin, kun tuuli oli vasten. Tarkkuusetsinnän kävin tekemässä siten, ettei Piitu ollut katsomassa. Asetin kulmakepit ja tallasin. Esineinä toimi "hauenleuka" millä saa kortin kiinnitettyä vaatteisiin metallia ja muovia, 20c kolikko ja pyöränavain. Maasto sellaista suhtkoht avointa kangas pohjaa. Lähetin ja tuntui, ettei oikein ollut varma mitä olisi pitänyt tehdä. Kävi heti nuuskaisemassa hauenleukaa, mutta jätti siihen. En puuttunut vaan odotin mitä tapahtuu. Jatkoi etsimistä alueella kylläkin ja alkoi ottamaan vasenta kulmakäppiä, mistä kielsin. Tämän jälkeen kävi melkein heti hakemassa sen hauenleuan hienosti. Uusi lähetys ja tällä kertaa lähti haahuilemaan ulos alueelta. Toisen kerran sama. Jätin Piitun istumaan ja kävin tallaamassa alueen ympäri , näytin rajat ja näytin esineiden paikat ja pari harhapistoa. Nyt lähti etsimään hyvin aluetta ja toi molemmat metalliesineet heti haistettuansa :) Viimeinen meni jo täysin mallikkaasti ilman mitään poikkeamisia alueelta vaikka reunoja kiersikin. Sellainen tällä kertaa. Pitää yrittää ottaa pikaisesti uusinta jos vaikka alkaisi hoksaamaan ideaa. Vaadein nyt paremman luovutuksen metsäänkin, mitä ihan kotioloissa harjoiteltu joskus pikkuesineillä ja se sentään sujui mallikkaasti.

Tottis puolella sitä samaa pientä, maahan menoja, kaukokäskyjä ja seuraamispätkiä. Harjoiteltu bh-n koiran ohitusta siten, että laitan Piitun maahan (muistaakseni näin saa tehdä) koska siinä pientä hinkuamista on toisen koiran luo näin katuohitustilanteessa... Mitkään muut kadun liikkuvaiset ei sen huomiota kiinnitä. Ehkäpä juoksullakin osuutta asiaan nytten.

Mitähän vielä... uitu paljon ja pyöräilyä aloiteltu. Kuntotreeniä siis :) Emännänkin pakarat tykkää näistä Hämeenlinnan mäistä ;D