Ollaan käyty nyt pyöräilemässä iltaisin pikku lenkkiä, tai Piitu juoksee pääasiassa vapaana ja minä mankeloin perässä :) Sujuu jo ihan mallikkaasti ihan hihnassakin ja on hengissä pysytty. Muutenkin kommuunielämä sujunut ihan mallikkaasti ja hyvin on viihtynyt pitkät päivät yksin (koputtaa puuta :).

Eilen otin tottista pienen pätkän. Seuraamista ja jälleen kerran jäävät liikkeet. Kaikki meni ilman apuja ihan moitteetta. Liikkeestä maahan menon jälkeen otin luoksetulon aika pitkänä, joten pakitin ihan lopussa, ettei olisi kovin törmännyt. Tuli hyvin eteen ja otin vielä sivullemenon kanssa. Pätkä seuraamista ja eteenlähetys aiemmin jätetylle patukalle. Sekin meni suoraan ja kovalla vauhdilla. Aivan hulluna on intoa tehdä, kun ei ole suuremmin tottisteltu vähään aikaan :) Tekee varsin näyttävästi.

Illalla otin vielä yksittäisenä liikkeenä ruudun. Tällä kertaa mustat tötsät asfaltti kentällä ja vähän hämärässäkin. Vähän tarkisteli merkkejä ensimmäisellä kerralla ja meni maahan oma-aloitteisesti toisen takamerkin luokse. Kutsuin luokse ja otin uudestaan lähetyksen ja tällä kertaa meni hyvin ja oma paikka löytyi. Sisällä otin vielä kaukokäskyjen teoriaa ja hyvinhän sekin jo sujuu. Etäisyyttä voisi aleta vähitellen lisäämään varmaankin vaihtelevasti.