Piitu lähti viikonloppuna hoitoon siskolle pariksi viikoksi, joten hiljenee täällä vähäksi aikaa. Jos sitten en tuota aikaisemmin takaisin kun tulee liian ikävä :) Työpäivät alkoivat venymään yli 12 tuntisiksi ja niitä on joka päivä vielä sen kaksi viikkoa, joten katsottiin parhaaksi näin. Tälläista tämä yrittäjän arki... Saapahan Rokin kanssa mäiskätä ja tuskin tuo pieni tauko tee pahaista tottistelullekaan... sillä..

Perjantaina otin vielä iltasella extermporee ruutu treenit, mitkä ei sitten oikein sujuneetkaan. Vissiin arvasi että on lähdössä pois tai sitten se valeraskaus kummajainen on tulossa ihan kunnolla. Oli vähän oman pienen kuplan sisässä koko päivän, kun oli messuillakin mukana silloin. Näki kun vein ruudun n. 20m päähän ja ekalla lähetyksellä lähti hyvin, mutta meni nuuskimaan vaseman etumerkin luokse vaan maata ja lähti väärään suuntaan siitä tyystin, kutsuin takaisin ja vierelle uudestaan (en siis mitenkään kieltänyt tai torunut, kutsuin vain takaisin). Uudella lähetyksellä ei sitten enää lähtenytkään??? Toljotti vain siinä vieressä että mitä hepreaa se mulle höpöttää :o Lopulta sain menemään ruutuun kun olin noin viiden metrin päässä siitä ja annoin "saa ottaa" "käskyn" eli annoin luvan ottaa ruudussa olevat makupalat mitkä jo näki siinä vaiheessa... Että sellaiset treenit. En hirveästi siihen puuttunut, sillä joku hormoonipäivä tuntui olevan menossa, mutta kyllähän tuo yllätti. Ei yleensä ota nokkiinsa mistään ja jaksaa toistoja vääntää vaikka yömyöhään, mutta nyt tuumas vaan että mee ihte ruutuus sitte :) :(

Satulle meni ohjeiksi vähän vähentää ruokaa ja liikuntaahan se tulee saamaan ihan eri mitalla kun rokin kanssa saavat juosta, että jospa tuosta päästäisiin sillä. Toivotaampi näin ja kertoillaan tänne kuulumisia taasen.