Eilen kävin ottamassa samaisella kentällä vähän pidemmän tottistelun. Tälläkin kertaa vein ruuan kentän laitaan Piitun ollessa autossa, tällä kertaa autolta ei tosin nähnyt kentälle. Otin aluksi seuraamista kaavion mukaan juoksu ja hidas pätkineen. Niitä lukuunottamatta meni hyvin, eli hyppäsi vähän juoksuun lähdössä ja hitaassa vilkuili viereisen kentän koiria hetken aikaa..., palkkasin lopussa hyvästä seuraamisesta ja otin vielä lyhyemmän pätkän seuraamista ja siitä palkka. Pitää ottaa jollonkai tuota hidasta ja nopeaa erikseen. Eikä jankata ainakaan tuota kaaviota enää, pitää käydä itsekseen kävelemässä että oppii askeleet ;)

Noh, vielä muutama käännös vasempaan hihnan kanssa, ok. Jäävät liikkeet muutoin ok, mutta seisomisessa pisti istumaan ensimmäisellä kerralla. Korjasin heti seisomaan ja otin liikkeen pari kertaa uudestaan nyt palkaten eri kohdista. Maahan meni ok ja yksi siitä riitti. Vähän oli sellaista vilkuilua, että "voi perk se vaan tulee takaisin, joudun tässä nyt sitten odotteleen" kun lähden kävelemään jäävissä luokse takaisin. Pitää ottaa tästä muutaman kerran palkkausta eteen (tai useammin) ettei pahene/ tietäis että milloin se palkka lentää... Sitten alkaa varmaan varastamaan seuraavaksi :) siltä vielä säästytty... Hyppyytin A-esteen kerran juosten ja toisella kertaa patukka noutona, meni hyvin ja nyt meni myös hyppy hyvin. Sitten vaan eteen lähetys, minkä merkkasi hyvin ja pätkän seuraamisen jälkeen (missä ei edes yrittänyt edistää :) lähetys ja meni ku tykin suusta palkalle :D

Hyvät treenit siis loppujen lopuksi. Tänään paussia ja kun kävin ostamassa lopultakin sen askelmittarin ( mistä niin kauan haaveillut), niin ehkäpä sitä jälkimetsäänkin lähiaikoina.