Kuumuudesta huolimatta otin pienet treenit tuossa pihalla. Kävin viemässä Piitun näkemättä ruudun paikalleen ja rapasin viivat siihen myöskin. Tulin ulos ja otin Piitun sivulle noin 15m ruudusta ja toistin tätä meidän "ruutuun lähetys" mantraa pari kertaa ja kuinka ollakaan Piitu merkkasi ruudun ja pikainen lähetys siihen perään. Juoksi laukalla suoraan ruutuun, mutta etsiskeli hetken aikaa palkkaa. Muuten priima suoritus siis :D Toisella kerralla meni jo ihan suoraan palkalle ja lähetin  noin 20 metristä. Ahne kun olen, niin otin vielä ilman palkkaa viimeisen, mutta lyhemmältä matkalta että kerkesin nopeasti palkkaamaan. Sekin meni todella hienosti, juoksi suoraan palkka kohtaan ja meni nopeasti maahan käskystä. Siitä hyvästä lensi monta lihapullaa :) Nyt voisi varmaan koittaa jo mennä vieraalle kentälle kokeilemaan tätä.

Sitten otin luoksetuloa pysähdyksellä. Se on vieläkin vähän mitä sattuu. Ensimmäisen otin karkuun juoksemalla kutsun ja pysäytyksen siihen kun juoksi hyvin. Vapautus takapalkalle. Sitten otin pari läpijuoksua ja vielä viimeiseksi pysäytyksellä, mutta pysäytys vasta aika lähellä minua. Vauhtia saisi olla enemmän joka kohdassa, mutta jospa se sieltä. Pitää varmaan vaan ottaa läpijuoksuja läpijuoksujen perään, kun kuitenkin pysähtyy aina käskystä, joskin sekin saisi olla nopeampi. Otin vielä lopuksi luoksetulon makuulta, mikä onneksi meni totutun nopeasti :) Eteen jäi vähän kieroon, mutta palkkasin silti, koska muuten oli nopea, eikä törmännyt.

Lopuksi vielä seuraamista ja käännösiä vasempaan, hidastin ihan reilusti että oli jo tippumassa istumaan sivulle kun jatkoin, hyvästä palkka. Jäävät liikkeet kaikki. Maahan meni hyvin ja palkka lensi taakse. Istuminen meni hyvin ja patukkaan kiinni. Seisominen tippuikin sitten puolimakuuksi... kävin korjaamassa paikalla kehuin kun seiso hyvin ja otin vielä uudestaan liikkeestä seisomisen, mikä menikin hienosti ja palkka lensi taakse. Otin vielä koko toko-liikkeen, eli eteen ja koiran takapuolelle. pysyi hyvin, mutta kun palkkasin ohittaessani lihapullalla, niin tipautti sen ja liikkui vähän. Otin vielä uudestaan ja nyt hienosti loppuun saakka.