Kävin nyt tekemässä sen pitkän jäljen n. 550m ehkä enemmän. Piti tehdä suoraa mahdollisimman paljon, mutta toisin kävi. Taisi tulla se 2-3 kulmaa molempiin suuntiin. Kaksi tienylitystä, mistä oli mennyt hevonen juuri yli (näin jälkeä tehdessä) Kuusi käppiä ja jana n. 25m ja oikealle lähtö. Piitu ei nähnyt tällä kertaa kun tein jäljen.

Piitu lähti janalle hyvin. Nyt kun ei ollut nähnyt kun menin metsään, niin meni huomattavasti rauhallisemmalla vauhdilla, eli oikeasti nenä auki :) Hyvin eteni jäljelle asti, mutta lähti takajäljelle minne en päästänyt vaan pysäytin. Jonkin aikaa siinä ihmeteltiin ja lähti lopulta oikeaan suuntaan. Ajoi jälkeä alkumatkan todella hyvin ja tarkasti löytäen kaikki käpit. Sitten tultiin niihin polun ylityksiin mistä oli hevonen mennyt ja ehkä enemmänkin harhajälkiä. Vähän aikaa mietittiin ja kun yritti lähteä polkua pitkin, varovasti kielsin ja käskin etsiä jäljen, Piitu korjasi ja lähti vetämään hyvällä vauhdilla tien toiselta puolelta jälkeä ja käppi oli taas pian tämän kohdan jälkeen, mistä super palkkaa :) Seuraava ylitys menikin sitten jo täysin ongelmitta. Loppumatka menikin ihan moitteitta, kulmista ihan erityismainintaa, kun tarkasti niin hienosti jokaisen eikä tullut mitään yliajoja kertaakaan. Hyvin jaksoi loppuun saakka ja kun vielä kaikki käpitkin nousi ilman mitään moitteita niin ei voi kun olla tyytyväinen. Niin no, ehkä ajo voisi olla vielä tarkempaa paikoin, meni välillä reilun metrinkin vierestä jälkeä, mutta aika pian korjasi myös nämä hairahdukset, eli sellaista z vähän tuli paikoin, sitten taas toisaalla meni nenä kiinni joka askeleessa ja ihan tikkusuoraa...

Nyt vois ottaa väliin vähän  kulmattomamman jäljen että saisi sitä suoralla menoa vakautettua vielä tuosta, kulmat nyt tuntuu sujuvankin. Seuraavan janan vois katsoa vähän metsän puolelle jo eli aavistus haastetta siihen lisää. Tämäkin jana oli ihan vanhaa metsätietä, joten helppo oli mennä suoraa. Toki taas näyttää janan teko kun metsään mennään.