Nyt oli vuorossa liikkeinä ruutu, tunnari, ohjattu/ metallinouto meillä, kaukokäskyt ja hyppynouto.

Ruutuun saatiin nyt varsin hyvä työkalu. Tein Piitun kanssa muutaman kerran ruudun niin päin, että kutsuin sen sinne, "asettelin" oikeaan paikkaan ja hurjan paljon kehuja siitä ja superpalkkaa. Eli kun on oikeassa paikassa, niin super kehut. Kiertelin siinä muutaman metrin päässä niin että kehuin kovasti ja Piitu seisoi ruudussa. Nyt ei itse ruutuun laitettu palkkaa ollenkaan, vaan palkka tuli multa oikeassa paikassa, asennostakaan ei nyt hirveämmin välitetty, vaan sai kehut makuulle menemisestäkin. Ja kuinka ollakaan muutaman tällaisen ruutuun menon jälkeen otin n.  15m päästä lähetyksen ruutuun ja piitu mennä pinkaisi ekalla käskyllä keskelle ruutua!!! Vähän olin iloinen tästä :) Pari toistoa vielä tehtiin ja palkka oli tosi super ja hurjasti kehuja, niin että varmasti tiesi tekevänsä nyt oikein kun sinne meni ja oli kivaa. Tänään tein uuden harjoituksen tuossa pihalla, taas pari kertaa niin että olin itse ensin ruudussa ja kutsuin sinne ja yhden kerran niin että lähetin sinne ja toimi upeasti :) Toivottavasti päästiin tuosta jumista tuolla, kun vaikutti jo tosi pahalta pari päivää sitten.

Metalli kapulan noutamisessa ei ollut mitään ongelmaa, vähän se on ällö, mutta hienosti sitä kanniskeli ja teki koko noudonkin, pari kertaa myös hetsaten suoraan patukkaan. Hyppynouto muuten hieno, mutta kolautti oikein kunnolla esteeseen! siis tokoesteeseen, mikä ei ollu säkää korkeammalla ja tämä neiti rymisteli niin että tuumasi kaatua siihen, huokaus... Noh saatiin neuvoksi ottaa agiharrastajien jumpparataa kokeiluun, eli neljäkin estettä peräkanaa niin että hyppää ilman väliaskeleita aina jokaisesta. Täytyy tätä käydä kokeilemassa ja puomit ja muuta taas vähäksi aikaa käyttöön että vähän oppisi arvioimaan tuota esteen korkeutta. Pk- esteeseen sen noudon yhdistäminen saa vielä odotella vähän aikaa.

Kaukokäskyt meni hienosti. Mihinkään tuo ei liiku alku ja loppupistettä katsottaessa, mutta sain kulla sääntömuutoksesta missä laskettaisiin yhteissiirtymä liikesuoritusten välissä, eli periaatteessa joko taka tai etupää pitäisi pysyä kokoajan paikalla... noh, tekniikka on vielä vähän kesken istumasta seisomaan nousun kanssa, minkä jälkeen pitäisi olla aika hyvä. Katsotaan mihin asti sillä sitten joskus päästään.

Tunnari tämän hetkinen suoritus näytettiin kanssa, missä näkyi epävarmuutta sen kanssa kun vaihdoin sen käskyn uuteen, lähti vasta kolmannella käskyllä, mutta haki sitten hyvin ja toi hyvin. Varmuutta tuohon vain lisää ja toistoja vielä hetken aikaa ennen kuin lähdetään lisäämään kapuloita.

Hyvä mieli jäi viikonlopusta ja ei voi muuta sanoa kuin että PALJON on työtä tehtävänä vielä, mutta intoahan meissä riittää ;)