Käytiin tuolla Kauhajoella päin ja otin parkkipaikalla ruututreenit pikapikaa.. Vein ruudun ilman että Piitu näki ja palkaksi jätin pallon, kun ei muuta ollut käsillä. Vasten aurinkoa oli lähtö tuonne ruutuun, eikä oikein saanut merkattua oikeaa kohtaa (vielä vaalea kuurainen maa ja valkoiset merkit) ja lähtikin sitten vinoon eteenpäin. Annoin nyt mennä kuitenkin ja hyvinhän se sitten pongasi sen ruudun sieltä lähempää ja juoksi suoraan keskelle :) tosin sivumerkkien välistä, mutta annettakoon anteeksi. Toinen lähetys vielä samaan ja nyt mentiin ihan nappisuorituksella ja vapautin pallolle ilman pysäytystä.

Kotipihassa otin patukka palkalla seuraamista ja hihnakin apuna. Otin ihan lyhyitä pätkiä ja pysähdyksillä niin että suorasta perusasennosta sai palkkan suoraan joko kainalosta tai vas olkapään kohdalta. Loppua kohden paremmin ja alkoi se perusasento suoristumaan. Askeleen kaksi menee hyvin, mutta pidempi pätkä niin tahtoo jo jäädäkin vinoon, mutta siis loppua kohden paremmin. Käännöksiä myös ja täyskäännöstä niin että otin askeleen taaksepäin käännöksen jälkeen, tuntui pelaavan aika hyvin tuo ja tuli vauhtia takapuoleen. Edestä sivulle menoakin otin muutaman kerran ja siinä samaa ongelmaa, vino mikä vino. En oikein tajua että missä vaiheessa tämä on noin pahaksi päässyt, mutta koitetaan nyt korjailla. Seuraaminen ihan ok, tuntuu ainakin olevan suorassa, mutta pysähdyksessä siis heittää tuon takapään eteenpäin.  

Niin juu, löysin yllättäin vuoden takaisen messariarvostelun ja kävin näpyttelemässä sen tuonne näyttelyt sivulle. Hämmentävää, sillä saman lehtipinon olen plarannut läpi varmasti sata kertaa ja nyt yks kaks poks se olikin siinä läjässä :) Luulin jo että oli tyystin kadonnut muuton jälkeen.