Työn alla ollut tuo tunnari, kun on tullut vähän noita epäonnistumisia siinä. Joka päivä tehty kerran tai kahdesti nytten ja aina sujunut ihan hyvin. Kapulan luovutus ollut taas vähän huonompi, mutta oikea kapula on löytynyt aina ongelmitta. Jospa se siitä varmistuisi.

Ilmoitin Piitun ylihärmään ryhmänäyttelyyn :) Vielä kolme päivää alle kaksivuotiaana meni nuorten luokkaan, että jospa siellä saisi vähän vielä anteeksi ei niin kaunista kehäkäytöstä :D

Meidän näyttelytähti uljaana vintin rappusilla :)
1244353.jpg

Kylällä kauppareissulla valtasin jälleen yhden kentän ruutu merkkeineni ja tehtiin treenit siinä Teemua odotellessa :) Kahteen eri ruutuun lähettelin ja kahdesta eri suunnasta. Ensimmäisellä keralla palkka ruudussa ja oli ihan priima lähetyskin. Toisesta suunnasta myös hyvin onnistunut lähetys sekä palkattomaan että palkalliseen ruutuun. Eli etumerkkien välistä ja hyvin pysähtyi keskelle. Tämän jälkeen kävin tekemässä uuden ruudun, piitu näki. Otin pitkästä aikaa lähetyksen heti täysin palkattomaan ruutuun, eli ei ollut edes alustaa millä palkka normaalisti on. Kuten arvata saattoi, ei oikein toiminut. Nuo mun top huudot on menny aina vähän kuuroille korville siihen saakka kunnes on saanut alustan tarkastettua makupalasta... Piitu jatkoi siis etsimistä ruudussa käskyistä huolimatta varmaan useamman sekunnin. Vähän sitten kovemmalla äänen sävyllä sain lopulta pysähtymään, mutta uuden ruutuun käskyn jälkeen vain jatkoi nuuskuttamista. Kutsuin sitten Piitun takaisin luokse vähän pahalla äänellä ja uusi lähetys kokonaan. Nyt pelitti paljon paremmin ja sain pysäytettyä ruutuun heti ensimmäisellä käskyllä, etumerkkien välistä :) Neidillä oli itseasiassa korvat mukana. Super kehut, bileet ja kilo nakkia. Tämän jälkeen vielä eri suunnasta ja jälleen palkattomaan ruutuun. Nyt oli vähän suunta sitten hukassa kun pysähtäessä meni vähän alueen ulkopuolelle, mutta sain parilla lisäohjauksella pysähtymään ruudun sisälle, nyt ei kuitenkaan nuuskuttanut nenä maassa, vaan tarjosi paikkoja. Jälleen palkkasin ruutuun ja vielä uusi lähetys, mikä meni jo täysin moitteitta. Juoksi suoraan etumerkkien välistä ja pysähtyi nopeasti käskystä (huom! :) Jälleen bileet ja nakkia. Ihan lopuksi vielä veinkin piitun näkemättä palkan alustalla ruutuun ja jo tutusta suunnasta uusi lähetys. Vähän vauhti kärsi, mutta etumerkkien välistä jälleen, hyvä pysähdys ja iloinen yllätys kun palkka olikin siellä. Hirmu hyvin meni tuo treeni kuitenkin ja uskon että ihan oikeasti hoksasi jotain tuossa, vaikka vähän pasmat menikin sekaisin ensimmäisellä palkattomalla lähetyksellä. Mua pitää kuunnellakin kun ruutuun mennään. Myös paikka on varmistunut ihan kiitettävästi syksystä (etumerkkien välistä meni joka kerta), eikä ensimmäistä lähetystä lukuunottamatta enää yrittänyt lähteä sitä palkkaa etsimään ympäri ämpäri aluetta kun sitä ei ruudussa ollutkaan.  Tästä jatketaan :)