Piitupa täyttää tänään 2v. Onnea myös sisaruksille Beolle, Maliinalle, Kirille ja Millelle! ;D Nopeasti tämä aika menee!

Saa nähdä minkälaisen jauhelihakaakun sitä pyöräyttäisi iltapalksi :) Eilen käytiin ostamassa talvitakki Kärkkäiseltä tuolle (olkoon sitten synttäri lahjaksi :), että tarkenee paremmin autoreissuilla ja treenejä odotellessa. Aikasen hienon näköinen takki tulikin, pitää ihan laittaa kuva tänne kun sellaisen saan räpsäsyä.

Sunnuntai iltana tehtiin pikku treenit Ylivieskassa parkkipaikalla. Otin seuraamista, tokon luoksetuloa muutaman kerran kiertämällä, kaukoja, pk-luoksetulokin kerran ja liikkeestä istumisen. Seuraamiset meni vallan mainiosti käännöksineen. Tokon luoksetulossa tuli källi heti ensimmäisellä kerralla. Pallo lipesi kun olin palkkaamassa ensimmäisestä pysähdyksestä ja vieri hitaasti vain puoleen väliin mun ja Piitun väliin... niin eiköhän sitä parilla seuraavalla lähetyksellä pysähdys sitten venynyt heti varmaan kymmenen metriä! Herkkää peliä tuo :) Korjaantui kuitenkin kun komensin aina uudestaan kiertämään kun tuli huono pysähdys. Liikkeestä istumiset oli hyvät. Kaukotkin sujui mukavasti ja jälleen aika pitkältäkin matkalta. Pallo lensi taakse palkaksi. Pk- luoksetulossa ei moittimista muuta kuin että vauhti oli ihan mahdoton ja pysähdys eteen oli lähinnä törmäys suoraan päin, vaikka pakitinkin reilusti siinä.  Lyhkäinen  treeni ja pelleiltiin paljon ihan muitakin temppuja.