Tokoiltua tuli tosiaan usempaankin otteeseen. Koitan nyt tähän vähänkään muistella mitä kaikkea :)

Paikalla oloa useampi vedos ja näillä kerroilla ei saatu Piitua nousemaan sitten niin pätkääkään :) Oli vissiin suurimmat paineet ehditty purkaa ennen noita treenejä. Hyvin siis meni ne. Kaksi tuntia vaan lenkkiä ennen tokokisoja :D Ruutu otettiin pari kertaa ja ihan kivasti Piitu löysi niihin. Ensimmäisellä kerralla neonväriset merkit eivät vissiin oikein näkyneet olkipeltoa vasten, koska ei millään merkannut niitä, löysi kuitenkin ruutuun kun juoksi lähemmäs. Uusi lähetys sinisille ämpäreille ja heti toimi. Palkallisia ruutuja kaikki nytten. Luoksetuloa pari kertaa ja heti näkyi se ettei ole viikkoon tehnyt, ensimmäinen pysähdys lähtee venymään. Pari palautusta ja saatiin siihenkin onnistunut pysähdys ja palkka. Tunnari tehtiin kerran ja tällä kertaa kapulat rivissä. Hyvin toi oikean ja ok luovutuskin. Kaukot vähän lyhyemmältä matkalta ja ok, palkkasin istumiseen. Seuraamista harrastettiin sunnuntaina urakalla, perusasentoa ja täyskäännöksiä. Meidän täyskäännös vasempaan on kyllä taas ihan mitä sattuu ja sitä sitten jankattiin kanssa. Pakittaminen ei oikein toiminut mutta yli jyräämällä saatiin Piituun vähän enempi vauhtia ja siirtymään pois alta :) Perusasennot saatiin jo näyttämään vähän paremmilta ja itse seuraamisenkin asento ok. Pitää vain muistaa se vasemmalta puolelta palkkaaminen ja treeniä treeniä.

Sitten... ne liikkeestä istumiset, seisomiset ja maahan menot... Niitä jankattiin ja paljon taasen molempina päivinä.. Nyt saatiin virheitä aikaiseksi ja urakalla. Istuminen kyllä toimi nytten, mutta istui niin top kuin maahan käskyilläkin useimmiten :) Aika "härskien" ehdotusten jälkeen loppupeleissä parhaaksi konstiksi osoittautui jättää pallo pois palkkana ja vaihtaa makupalaksi tyystin/ muuta vähän rauhallisempaa palkkausta. Pallo vaan nostaa tuota liikaa ja jojottaa sitten vähän joka liikkeen ehdotellen mitä sattuu. Pienestä se on sitten kiinni kun vaan hoksaa mistä ahdistaa :) Koitetaan nyt näin.

Jäiköhän jotain pois... varmati sillä PAALJON ehdittiin! :D Kiitokset Miialle ja kaikille mukana olleille TODELLA mukavast viikonlopusta. Uudestaan sitten syksyllä!