Pikkaisen olen ottanut tottista Piitun kanssa. Kurikassa käytiin spl:n kentällä tutustumassa suojeluun ja siellä otin sitten liikkeestä istumisen, maahan menon ja luoksetulon, nopeuden vaihdot ja eteenlähetyksen. Meni aivan ok ja aika innokkaasti :) Palkkasin vähän joka välissä ja eteen lähetykseen lopetettiin, tuumasi jopa vähän edistää siinä. Hyvä tsemppipätkä tuli siitä. Piitu sai kokeilla myös vähän rättiin pureskelua maalimiehen kanssa ja MITÄÄN mistään ymmärtämättä meni vissiin ihan hyvin ja toivotettiin Piitu alias mulatti minimali tervetulleeksi lajia harrastamaankin... tiedä sitten siitä, mutta kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran :)

Sunnuntai iltana Vaasasta löysin kivan sorakentän ja jälleen pikkupätkä tottista. Liikkeestä istuminen ok, maahan meno ja luoksetulo muuten hyvä mutta jäi vähän kauas ja korjasin eteen. Liikkeestä seisomisessa tuli vähän taas sivuaskeleita ja korjasin sitä muutaman kerran kunnes sain suoran pysäytyksen siitä. Eteen lähetys hienosti mitä nyt taas yritti vähän edistää seuraamisessa. Sitten otin patukka noutoesineenä pari noutoa mitkä ok, mutta sitten yritin tehdä hyppynoudon sellaisen lautaaidan yli missä siis vain yksi lauta ylhäällä ja ali pääsi aika näppärästi. Eihän tuo tietenkään tajunnut että siitä olis pitänyt yli mennä, luovutin pienen vääntämisen jälkeen, matalan betoniporsaan yli ihan oikeaoppinen hyppynouto saatiin lopuksi ja hyvä mieli siitä :) Vielä sekoitettiin pakkaa ja kaukot, mitkä oli muuten aivan super, takapalkkalle istumisesta vapautus. Vielä lopuksi uusi eteenlähetys patukalle ja megabileet siitä :)

Me asuillaan lähestulkoon Vaasassa seuraava kuukausi, mitä nyt itse kuljen välillä kotio töihin. Piitu on mukana menossa messumaskottina ja viihdyttämässä meitä kommuunissa :) Kunto tuntuu olevan paranemaan päin ja juoksukin alkoi lopulta. Neiti on ollut itse megasosiaalisuus hienopeppu "rapsuttakaa nyt kaikki mua" tyyppi taas vaihteeksi :D Ajattelin kantaa tokotreenivehkeetkin Vaasaan ja jospa sitä alkaisi sitä evl:ää rakentamaan pikkuhiljaa kun vähän tokohammasta rupesi tauon jälkeen kutittamaan.