Piitu teki sen sittenkin :D Vähän se oli super! Maastosta täydet 200p ja tottiksessakin neiti "yllätti" 90p edestä. Ykköstuloksella JK2 plakkarissa :) Timo Nopanen tuomarina.

Jälki ensimmäisenä. Jana oli ehkä jonku 20m pitkä ja jälki lähti vasemmalle minne Piitu hetimiten lähtikin hyvin varman oloisena. Minä olin ihan varma että mennään takajäljelle, koska 20m janan jälkeen olikin jo ensimmäinen tienylitys :O Tuumasin jo jotain salaviestejä ruveta antamaan että käänny nyt sieltä :) Mutta sinne ne päästi ja täydet janalta. Jälki meni valehtelematta varmaan kymmenen polun sun muun hiekkatien yli. Kaksi pyöräilijää ajoi ihan meidän nenän edestä maastopyörillä ja varsin tuoreita jälkiä tuntui olevan muillakin poluilla kun niitä kovasti tarkisteli, hyvin kuitenkin jätti ne rauhaan yhtä lukuunottamatta. Käppejä nousi tasaiseen tahtiin ja yhtä pahempaa polulle harhautumista ja hukkaa lukuunottamatta jäljesti vallan mallikkaasti koko pätkän. Tuossa polulle lähdössä lähetin polun toiselta puolelta etsimään uudestaan jäljen ja heti se löytyikin sitten ja hukan selvitti ihan omatoimisesti kun päästin irti ja annoin etsiä. Hyvin pirteästi ajoi loppuuna asti ja kutoskäpinkin kanssa leikittiin ihan tosissaan :) Esineruudussa ei miellä kauaa nokka tuhissut 55s ja kaksi esinettä kädessä :) Ensimmäisellä pistolla vasemmasta laidasta lähetys, paineli suoraan takakulmaan ja nosti sieltä esineen, toinen lähetys keskeltä aluetta missä eteni hyvin keskelle aluetta, tiukka kurvi oikeaan sivulaitaan ja sieltä risupuskan keskeltä nousi toinen esine. Vauhtia oli miljoona :) Sitten se tottis... juu. Alkoi ihan kunnon rankkasade ja koko kenttä oli yhtä järveä ja inhottavan märkää. Eihän mun hienopeppu voinut sitten istua! :O siis edes seuraamisessa, henkilöryhmässä sentään kun rumasti mulkaisin siihen suuntaan... Liikkeestä istuminen meni tietty myös seisomiseksi :(TAAS!), mutta paikalla makuussa kyllä oli istuttu hetki sitten... Että juu, seuraavat sadepäivät me vietetään tottiskentällä :) Muuten saatiin aikaslailla erinomaista ja erittäin hyvää arvosanaksi. Vähän seurasi vinossa, pureskeli kapulaa tasamaassa, otti pari askelta liikkeestä seisomaan jäämisessä. Että siellä täällä vähän sanomista kuitenkin. Mutta nuo pisteet tällä kertaa. Hyvää oli sopiva vire, jaksoi loppuun saakka eikä mitään turhia pomppuja juuri tullut. Noutoihin olin tosi tyytyväinen, hyppykin meni ilman mitään hipaisuja nytten vaikka vähän pelotti näin liukkaalla nurmella notta kuinka käy. Eteen lähetyskin oli aika kiva nytten.

Super tyytyväinen olen kyllä neitiin :) ja taitaa Piitukin sen tietää, sen verran häntä korkealla tallustellut loppuillan :D Me laitetaan nenät kohti uusia koitoksia (sadetottistreenejä:)... ja katsotaan mitä keksitään. Nyt viikonlopuksi mokkeilemaan merimaisemiin.