Kertakaikkiaan hieno viikonloppu tuli vietettyä palveluskoirien sm-kisoissa Äänekoskella. Upeita suorituksia sai katsella ja jännitystä riitti loppuun saakka :) Olin lupautunut sinne töihin ja lähinnä siis henkilöryhmiin polloilemaan molemmaksi päiväksi. Lauantaina en henkilöryhmään ehtinyt, koskapa etsittiin 0-koiraa yhdelle tottiskentälle ja jostain ihmeen syystä mun suusta pääsi lause "on mulla ehkä koira" :) Sunnuntaina pääsin sitten sinne ryhmäänkin etten ihan kokonaan luistanut velvollisuuksistani.

Piitu oli ensin paikallamakuussa, mikä ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisi toivonut. Menin voi- sääntöjen mukaisesti piiloon (mitä ei ole tullut treenattua piiiitkään aikaan) Nousihan se sitten istumaan, eli se sama homma mitä teki koko viime talven ja kevään. Pitääpä taas ruveta treenaamaan. Viereisen kentän ohjaajan maahan käskystä oli pudonnut takaisin alas ja pysyi hyvin paikalla loppuun saakka. Seuraaminen meni ihan ok nopeuden muutoksineen. Liikkeestä istumisessa jäi TAAS seisomaan :() uusi käsky ja tippui maahan... huokaus. Muutoin jatkui ihan ok jopa nämä juoskusta jäävät liikkeet, mitä ei tosiaankaan ole montaa kertaa otettu. Hyppynoudossa ei keskittynyt kunnolla ja tömähti takaisin tullessa esteeseen ihan kunnolla, pudotti kapulan, poimi uudestaan ja luovutus ihan ok. Eteen lähetyksessä ei mennyt ensimmäisellä käskyllä maahan... vaan miksipä olis menny kun huusin ihan eri tavalla. Toinen käsky tehosi oikeinkin hyvin sitten kun huusin iloisesti :) Arvostelua ei saatu, mutta tuomari heitti komentit "samaltahan se näytti kuin muillakin"... hmmm

Palautin tuosta sitten ottamalla vielä hyppynoudon, mikä nyt ok vaikkakin vähän koski takaisin tullessa esteeseen. En sitten siihen puuttunut, kunhan nyt hyppäsi sen tömähdyksen jälkeen ja oli liukkaalla nurmikollakin varmasti vaikutuksensa. Eteenlähetys patukkaan, mikä ok tosin etsi aika kauan patukkaa. Liikkeestä istumista tuli tehtyä vähän siellä sun täällä... ja aina onnistui :) huokaus.

Sunnuntaina Keuruun kentällä taas hyppynouto mikä oli ihan priima nyt. Tein paremman valmistavan osuuden siihen ja täytyy aleta tekemään, jotta keskittyisi paremmin itse hyppyyn. Liikkeestä istumiset nyt ok, muutkin jäävät ja eteenlähetys myöskin onnistui kivasti. Siinäpä se treeni.