Tänään ois vissiin ensimmäinen maneesivuoro... katsotaan päästäänkö sinne vieläkään, mutta vähän on jo Piitun kanssa puuhasteltu ihan tosi mielessäkin :)

Pientä tyhmistymistä on loma aiheuttanut (tai lipsumista iteltä käskytyksissä, ehkä vähän tullu lellittyä tuolta.. eikä minä..) koska tuntuu että joka asiaa pitää käskyttää vähintään se kolme kertaa, ennen kuin tapahtuu jotain grrrr... niinpä oon parina päivänä tehnyt pientä jäynää ihan vaan antamalla yhden käskyn ja odottamalla mitä tapahtuu. Parin toiston jälkeen homma on jäänyt vähäksi aikaa siihen jos ei ole lamppu syttynyt ja jatkettu muutaman minuutin päästä. Esim ympäri kiertämistä ja roskien viemistä tehty tällä jutulla, eli ei mitään vakavia juttuja, mutta jospa se aivojen käyttö sieltä tulisi mukaan sitten oikeissakin liikkeissä. Halu tehdä on kova joten yleensä parin toiston jälkeen on hoksannut tämän ja jättänyt mun jallittamisen sikseen. Suber palkkaa sitten tottakai kun hoksaa Silmänisku

Liikkeestä jääviä treenattu, tai ennemminkin ehkä vaan istumista, maahan menoa ja seisomista ihan irrallansa seuraamisesta jonkun palloleikin tai superhyvän herkun ollessa palkkana. Kun on liian hyvä palkka niin tahtoo mennä pakka sekaisin ja tekee ihan kuin sattuu noita liikkeitä... ihmekö sitten ettei liikkeestäkään oikeen suju... Noh katsotaan onko tästä mitään hyötyä siihen, mutta näissä treeneissä on ainakin onnistumisprosentit jo kohonneet. esim, pyöri, istu, pyöri maahan, pyöri top,... jne Väärin tehty liike käydään korjaamassa rauhallisesti, esim nostan mahan alta seisomaan. Uusi yritys ja suber palkka jos onnistuu.

Eipä kai ihmeempiä.. Upeasti lunta tuolla ulkona, jos vaikka huomenna kaivais sukset esiin! Nauru