On tää elämä ilman koiraa näin keväällä ihan tuskaa... Metsät ois jo sulanu täällä Jalasjärvellä ja hakutreenitkin alkais ja ja tottistakin ois niiiin mukavaa päästä treenaamaan... Puhumattakaan tästä aivan liian hiljaisesta talosta, kun ei ole touhoa nurkissa :(

Noh, eilen ajelin Keuruulle Piitua moikkaamaan ja eihän sitä malttanut olla metsään menemättä, vaikkei Keuruulla ihan sulaa vielä ollutkaan... taisipa olla enempi lunta kuin sulaa :) Sain kuitenkin mutkiteltua yhteen etelän rinteeseen jäljen siten että aina tuli kulma kun lumipenkka edessä.... eli monta :) Mittaa tuli ehkä 500-600m ja 5 käppiä. Pitkiä pätkiä tuli myös hankea jälkeen. Jana n. 10m ja lähtö vasemmalle. Vanheni 2h.

Innosta ja onnesta ihan sekaisin oleva Piitu muisti kyllä heti mitä ollaan tekemässä :D Eikä hetken ero pennuistakaan tuntunut paljoa painavan, poikien nassut kun oli tankattu just ennen jäljelle lähtöä, niin oli kevyt olo ja kova nälkä. Jana meni ok... olihan se lyhytkin. Lähti heti oikeaan suuntaan, mutta palasi tarkistamaan pienen lenkin minkä jälkeen nenä oikeaan suuntaan. Jäljen ajo oli... hieman verran suurinpiirteistä... noh tällainenhan tämä on ajajana. Ekan käpin hajun sai vasta pari metriä ajettuaan sen yli, mutta hienosti palasi etsimään sen ja innolla toi. Piikkikulma oikeaan meni ok, mutta ajoi jälkeä siinäkin tosi suurinpiirteisesti, jopa pari metriä jäljen vieressä :-O... Käpit kuitenkin nousi kaikki hienosti ja loppua kohden paljon pienemmillä tarkasteluilla. Miia oli mukana ja sain kommenttia jäljen jatkamisesta palkan jälkeen. Eli jos valmistelen sitä pitkään ja annan "käskyn", niin lähtee vähän turhankin kovalla innolla jatkamaan. Mahdollisimman vähäeleinen lähetys niin Piitukin jatkaa sopivammassa vireessä eteenpäin. Viimeisestä käpistä sitten iso satsi ruokaa ja paljon se olikin :D Neiti kun popsii tällä hetkellä reilusti kolmin kertaisen määrän ruokaa kuin mitä normaalisti :-O Loppu hyvin ja viisi käppiä taskussa.

Mukavaa oli kyllä päästä jäljelle ja onneksi sitä kuitenkin pikapuoliin pääsee uudestaankin :)