Piitu kävi eilen hierottavana, kun tuntui että on aika jumissa ollut viimeisen viikon ainakin. Ja olihan se, oikeastaan koko koira ja selkä niin pahasti, ettei saatu vielä eilen aukikaan. Meillä on nyt sitten tällaiset lihashuoltoviikot tulossa ja hierojalle pari aikaa varattuna. Tuntui jo tuosta olevan apua, koska liikkui tänään jo huomattavasti rennomman oloisesti, eikä sellaista töksähtelevän näköstä pikakelaussäheltämistä :)

Lenkillä törmäsin metsän keskellä peltoon ja tehtiin pieni peltojälki siinä sitten. Piitu sai sopivasti paikallaolotreenin mun tehdessä jäljen. Muutama makkaranpala siellä täällä ja käppi lopussa, mittaa ehkä vajaa 100m. Ajo sujui yllättävän kivasti, kolme kertaakohan tuli sellainen ihme pyörähdys siihen ja vähän vilkasi mua siinä... mutta jatkoi tarkasti ajoa ja hotki kaikki makkarat matkalta. Se ihan kunnollinen peltojälkikuuri alkakoon ens viikosta :)

Otin lenkillä myös pari vauhtiluoksetuloa sekä maasta että seisaaltaan, ilman jäävien ottamista. Kun tuomari moitti sillon että ois voinut olla vielä nopeampi. Nyt tuli kovvaa :) Liikkeestä istumista olen ottanut päivittäin muutaman kerran, millon missäkin. Tekee kyllä hyvin sen nyt. kop kop...