Taasen janatreenailemaan. Eka jana oli toisena tehty ja tosi tuorekin vielä. n. 40m eteneminen ja jälki lähti vasemmalle. Piitu eteni ehkä 10m janalla, kun teki ensimmäisen kurvin oikealle ja tuli sitten katselemaan mua, olin hiljaa hetken ja sitten kuulu pieni tuhahdusvinkasu Piitun puolelta ja päätti ihan omatoimisesti jatkaa etenemistä janan loppuun asti, kun ei emäntä tajunnut käskyttää :) Poimi taas takajäljen, minne pysäytin ja ohjasin siitä oikeaan suuntaan ja lähti nyt ihan ok. Käppi nousi hienosti sieltä ja varakäpinkin etsitin vielä perään.

Toinen sitten. 50m jana, lähtö oikealle, heti jananpalkkauskäppi ja tässä oli 500m pitkä jälki, minkä jälkeen vasta käppi.

Sama homma janalla, eli teki jonkin sivupoikkeaman ja tuli mun luokse. Näitä taisi tulla parikin tähän. Jatkoi kuitenkin omatoimisesti etenemistä taas vaikken mitään sanonut. Taas takajälki... mistä ohjasin oikeaan suuntaan. Tässä pääsi multa karkuun ja juoksi jo kaaaukana tuoreella jäljellä ja jouduin huutamaan pois. Eka käppi jäi nostamatta, joten palkan sai vasta siellä 500m päässä. Ajoi tosi tarkasti, vaikka oli  näinkin tuore jälki. Käppi nousi hyvin ja ajoin nyt vielä varakäpinkin mikä oli ihan 10m päässä edellisestä, jospa se ottaisi vähän tarkemmin nuot käpin jälkeisetkin pätkät.

Ihmeellistä epävarmuutta nyt tuossa janalla. Käy kyselemässä multa että mitäs nyt? Varmaan onnistuin ryssimään niin totaalisesti tuolla Hämeenkyrössä, en tiedä... Se kun lähetin sen pois jäljeltä :( Sekoittaahan se pienen pään.. Täytyy varmaan ottaa nyt ihan muutama lyhkäsempikin jana, että saa puhtaita etenemisiä jäljelle asti, ja sitten noita näköjanoja pidemmälle... Jotain tällaista tsemppiä tähän nyt varmaan tarvitaan.. Ja annan ton koiran tehdä RAUHASSA TÖITÄ!

Toinen ihan positiivinen juttu tuntuu olevan tuo liinan kytkeminen alapuolelle. Ei tuu läheskään niin paljoa pään nostelua ja tuntuu vähän hillitsevän sivuttaispoikkeamiakin kun hihna jalkojen välissä ottaa vastaan. Miinuksena sotkeentuu kyllä huomattavasti helpommin jalkoihin, sitten kun kulmassa tulee pienikin pyörähdys.