Kiitokset heti aluksi Hannalle treenien järjestämisestä! Viime viikolla pääsin Pursiaisen Pian ryhmään hakuilemaan Piitun kanssa ja imemään uusia tuulia :) Piitu näytti heti "parhaat" puolensa ;)

Eli päivähän meni jotakuinkin niin että kaahasin töistä etuajassa kotia, nappasin koiran suoraan autoon ja hakumetsään. Tietäähän sen miten siinä sitten käy.. Pari ekaa ukkoa juostiin ihan hippulat vinkuen vähän ikäänkuin missä sattuu :) Ohjelmassa oli ottaa 6 ukkoa mitkä muut ihan suorapalkkoja 50metriin paitsi 3. ukolla kiintorullalla näyttö. Ekalle siis varmaan se neljä lähetystä. Meni kyllä aika syvälle, mutta jotenkin onnistu maalimiehen kiertään. Varmaan veti nenä kiinnikin siinä, niin oli kovasti revittelyä. Toinen taisi mennä jo vähän paremmin. Komannella sitten toinen lähetys jo taisi teettää tulosta. Siellä sitten juoksellessaan otti rullankin etuajassa. Ei kuitenkaan tullut mulle tarjoamaan vaan jatkoi etsimistä (oisko sitten saanut hajua ukosta?) Maalimiehelle oli tullut taas ilman rullaa, ottanut parin sekunnin tarkistuksen jälkeen ja tuli ihan suoraa mun luokse. Näyttö hyvä. Nelonen taisi olla paras pisto, pienen rusetin teki taaksepäin aluetta, mutta eteni ja löytö sieltä. Jäi jopa porsastelemaan maalimiehelle eikä tuumannut lähteä mun matkaan :D Vitoselle vaadittiin taas pari lähetystä. Siinä tuli ehkä jo pieni lopahduskin, löyty kuitenkin ja leikki taas hienosti siellä. Kutonen sitten puolipupuna ja ok.

Elikä sellainen juoksutreeni. Huomioitiin nuot kiekat, ja oletettavasti jotain minussa kiinni olemista, mistä pitää vaan olla tiukkana että laittaa vaan uudestaan menemään. Ilmaisussa kun ei sen kummemmin nyt ole ongelmia, niin suorapalkkavoittosena pitää tuota. Niin että varmasti sen ukon käy katsomassa ennen kuin sitä rullaa tuo mulle tyrkylle. Vois myös pitää ihan niitä irtojakin vielä käytössä, kun kerran kantoi sitä rullaa tuolla vielä. Maalimiehillä leikki hyvin (vaikka siis ihan outoja ukkoja) Makupalojen syönnin aikana saattoi kuulemma vilkuilla yms. Joten vois harkita ihan pelkkiä pallopalkkojakin Piitulle.