Tiistai iltana jälleen töiden jälkeen hakuilemaan :) Valtava kiitos treenporukalle jälleen! En ota tavaksi ;) Elikä myöhästyin alueen tallaamiselta (meillä ei ole kuin yksi auto ja työt kun loppuu kuudelta-- käytännössä pääsee joskus 10 yli lähteen alueelta, ja käy Hervannassa heittään muut... niin no saishan niistä kyllä huonoja maalimiehiä metsään... :) Noh, käytin sitten tilaisuuden viimosen päälle hyväkseni ja otin Piitun ensimmäisenä. Nyt ei siis ollut mun jälkiä metsässä vielä ollenkaan ja itsellenikin täysin outo alue.

Piitulle ensimmäinen vasemmassa etukulmassa umpipiilossa suorapalkka. Maasto oli tosi kuoppasta ja Piitukin jopa joutu vauhtiansa hidastamaan siinä. Lähetysksiä taisi tulla jotain kolme että irtosi tarpeeksi syvälle. Ukolla ihan ok sitten. Sama maalimies jatkoi seuraavalle piilolle. Piitulle otin oikealle tyhjän. Sinne irtosi nyt heti tosi hyvin ja kauan oli reissulla (aluetta ei nähnyt joten vähän nyt oli huonoon väliin tyhjä siinä) Palasi lähetysreittiä kuitenin takaisin. sen hyväksyin kuitenkin. Jossain se oli sentään etsinyt tuon ajan. Toiselle ukolle parempi lähetys nytten ja sinne taisi tulla pieni eteneminenkin. Kolmoselle kaksi lähetystä, eka tyssäsi mäkeen (eihän mun pohojalaaskoira osaa kiivetä... :) Toisella pinkoi hyvin yli ja ukko oli löytynyt. Ihan opettavainen pisto tuli siihen. Nelosella kanssa joku ihme lenkki siinä ja toisella lähetyksellä vasta kunnon irtoaminen ja sen puunrungonkin yli pääsi....

Olipa vähän sellanen reeni että. Noh, ihan opettavaisia pistoja kuitenkin. Joku lenkkikausi sillä on nyt vaan menossa.. (toivottavasti sitten ei ole oppinut sitä että jos menee heti suoraa, siellä kuitenkaan mitää oo ja jos tekee pikku lenkin ja minä lähetän uudestaan, niin tietää että siellä on... hmmmmmmmmm... eihän mun koira oo noin fiksu eihän...) Ihan uusi maasto, ei mun jälkiä, ihan uusia maalimiehiä taas pari kipaletta metsässä ja leikki sujui moitteitta niidenkin kanssa. Nyt oli yksi ukko pelkällä pallolla ja sitä suositeltiin Piitulle. Vois noita ruokia siltä tosiaan vähentää... tai ehkä joskus kääntää toisin päin, ensin pallo ja lopuksi ruoka... Noihin lenkkeihin ei sen kummemmin kannata puuttua, koska kuitenkin hakee multakin sitä huomiota yms. Eli uutta lähetystä vaan ja jos tyhjillä tekee tuota niin ei vaan hyväksy.

 

Treenien jälkeen vein pari esinettä reiluun 50m aluetta ja eiku hakemaan. Nyt kyllä irtosi suht hyvin :-O Etsi ekan aika nopsaan ja toi. Toiselle taisin lähettää pari kertaa, siinä pyöri edessäkin tovin, mutta meni sitten hyvin hakemaan ja korkean mättään päältä kävi nallen hakemassa :) Pitää ehkä ottaa muutama noita esineruutuja tässä viikon aikana. Kävi sellainenkin mielessä tuon mun tarkistelun suhteen, että täällä ollaan nyt lenkkeilty aika pimeissä metsissä ja tuo on aika tarkkaan joutunut pitään mua silmällä, etten katoa johonkai puskaan... jospa, en tiiä.