Jep, tullut oltua taas vähän liikkeellä. Asuntomessut loppu ja hurjat neljäköhänpäivää oltiin jotenkuten kotona. Sitten nokka kohti Helsinkiä rakentaan osastoa, sieltä Forssaan kavereiden häihin ja majoituttua tuli Tammelan puolella Katjan tykönä. Kiitokset vielä kerran yöpäikasta, koiran hoidosta, suber hyvistä ruuista ja teillä on kyllä maailman paras sauna siellä!!! :D Kaverit saatiin naitettua,.. matka jatku Helsingin kautta Kilpisjärvelle yhdellä istumalla!! Oli siinä muuten istumista :) Siskon kanssa käytiin nyt jo toisena perättäisenä vuotena vaeltamassa käsivarren erämaa-alueilla. Piitu mukana tietty sielläkin. Säät oli upeita, ruoka hyvää eikä ihmisiä missään!! Viikkoon ei nähty ketään.  Sikalentsukin (tai joku vastaava) tuli sitten sairastettua Kaskasjoella lähimmän tien ollessa reilusti yli 20km päässä... Mutta mukavampi siellä kuin kotona harmittelemassa. Nyt on kyllä mahtava fiilis istua kotisängyllä jalat suorana ja ilman tietoa seuraavan parin päivän menoista. Jospa sitä taas treenaamaan jotain :)

Katjan kanssa käytiin jäljillä Tammelassa lauantaina 15.8. Tallattuna oli vajaan 700m pätkä kumpuilevassa kangasmetsässä. Jana reilu 20m ja lähtö oikealle. Janalla Piitu eteni ok, vähän oikaisi jäljelle mutta oikeaan suuntaan heti. Jälki oli taas vähän haastavammaksi suunniteltu ja siinä oli niitä kulmia paljon ja sitä mäkeä kiivetty moneen eri suuntaan :) Mutta hienosti Piitu sen nyt selvitti, eikä mitään isompaa hukkaa tullut missään vaiheessa. Yhden käpin yli ajoi ja jätti vaikka käveli ihan askelten päällä. Tiedä sitten mikä siinä oli sitten. Muuten hyvä ja reipas jälki. Vaikeusasteen lisääminen selkeästi skarppaa tätä positiivisesti.

Vaelluksella tuli pariin otteeseen käytettyä hyväksi koiraa (pois lukien ne sadat kerrat kun sillä nostatettiin pudonneita esineitä tai nuoletettiin kattilat puhtaaks ;). Satu oli mennyt jo edeltä metsään meidän hillanhakureissulla ja niin se vaan Piitu vei mua joen yli, pitkin suopusikoita Satun luokse muutaman sadan metrin päähän :) Fiksu neiti!