Lenkille lähtiessä kasailin matkaan esineruutuvermeet... ja kun en jaksanutkaan kantaa niitä metsään, niin autoiltiin tuonne Ikkelänjärvelle päin katselemaan samalla hakumaastojakin. Ruudun tein täyssyvänä ja n. 35m leveänä aika korkeaan mäntytaimikkoon. Pohja tosi vaihteleva ja kumpuileva + kova tuuli alueella. Kaks esinetteä taka kulmiin ja yksi ihan edessä keskellä.

Parilla pistolla tuli ensimmäinen takakulma, toiset pari ja keskiesine. Tähän asti meni tosi hyvin, mutta sitten vauhti alkoi jo hidastua. Erona aikasempaan kuitenkin se, että joka pistolla eteni tosi hyvin ja syvälle :) joten on sen kalloon jotain saatu taottua! Sitkeän puurtamisen jälkeen viimeinenkin esine tuli takakulmasta, tosi pieni haalarinmerkki ja vähän sitä vielä jemmasinkin sinne, joten ei ihan helppo. Suberp palkka ja täytyy ottaa vähän tsempimpi treeni ens kerralla.

Hakupaikkaa ei löytynyt, isoooo suo vaan. Ja sisilisko! Pysähdyin sitoon kengän pauloja ja tuumasin saada slaagin kun tuommonen pirtana lähti kiipeämään mun kenkää pitkin kohti käsiä! Vaikken ihan herkkähipiäisin ihminen oo, mutta kyllä kiljasin lujaa ja hyppäsin varmaan metrin ilmaan!!