Tallasin tuohon lähimetsiin jäljen. Mutkia ihan        paljon :) Siten ettei varmaan sadan metrin suoraa jos edes 50m suoraa oli matakassa. 1500m kaiken kaikkiaan ja vanheni reilun pari tuntia.

Janaa en varsineisesti ottanut, jälki lähti pellolta, Piitu ei oikein ymmärtänyt mun lähtölupaani ja pienen häsläyksen jälkeen sitten päästiin matkaan. Vauhti oli hurja! Eka käppi nousi, toisesta tuumasi ajaa yli, kun oli heti ensimmäisen jälkeen. Sitten pidempi pätkä palkatta ja joen ylityksen jälkeen piikki ja käppi. Vielä mutkarallia ja käppi ok. Sitten lisäsin vähän haastetta rataan, tein piikkikulman niin että piikin kärki oli tietä vasten. Siinä Piitulle tuli pieni kömmähdys, kävi tarkastamassa tien toisen puolen, mutta lähtikin sitten takaisin meidän tulojälkiä pitkin. Vähän matkaa annoin mennä kunnes palautin takaisin tien viereen. Siitä löytyi sitten jälkikin. Tämän jälkeen olisi ollut heti käppi, mutta jäi nostamatta. Tien ylitys sitten niin että kävelin vähän matkaa pengertä ja viistosti yli. Tämän selvitti ongelmitta. Hakkuuaukean ylitys ja jälleen tien ylitys, siinä jäi taas käppi nostamatta, tien ylitys ja ihme koukkasu tien kautta ison ojan yli, sekin selvitettiin tosi mallikkaasti. Lopussa vielä M kuvio kolmella piikkikulmalla siis. Pientä hukkaa lukuunottamatta tosi hyvin jäljesti senkin ja viimeinen käppi nousi. Tuossa tuli n. 600m pätkä ilman palkkaa ja jäljen vaikeimmat osuudet, kun ei nostanutkaan noita kahta. En sitten tiedä mikä oli vikana. Ehkä se että palkkasin ekat kolme kissan ruualla ja sitten olikin taskuun mennyt vahingossa koiran ruokapussi :( Piitun ilme oli neljännellä käpillä ihan tyrmistynyt kun haukkas sitä ekan kerran! :-) Viimeisen nosti taas hienosti ja nostipa vielä palkkauksen jälkeen varakäpinkin ihan omatoimisesti (olen vähän edellisillä kerroilla vihjaissut että tänne saattaa jäädä jotain :)

Ihan ok jälki, hukkia jos tulee niin etsii sen jäljen kyllä tosi nopsaan ja yleensä niin että palaa siihen kohtaan mistä hukkasi ja jatkaa siitä. Sähläämistähän tuossa oli paljon näin tauon jälkeen ja vauhti pysyi kovana loppuun asti. Käppimotivaatiota pitää miettiä, että onko siinä jotain vikaa kun jää vai oliko vain into liian kova ja vaikea jälki vei mielenkiinnon siihen??