Nikin kanssa käytiin tänään toiseen otteeseen kylillä kävelemässä. Tällä kertaa meni jo tosi lunkisti ja ekan kerran sain tujauttaa auton perään pomppimisesta. Kaikki ihmiset ois niiiin kiva päästä moikkaamaan, neiti olikin aika ihmeissään kun imutin ohi kulkijoista ja jäi sitten pöljänä kattelemaan ympärilleen että mihin se ihana ihminen katos :D Metsässäkin käytiin ekaa kertaa ja meno oli oikein villiä. Ei haitannu mitkään pikku reikäsillatkaan matkalla vaan yli vaan ja menoks :) Piitukin oli mukana, vaikka aikomus oli mennä yksin... mutta nää päivät on vaan niin lyhyitä! Ne tulee nyt toimeen oikein lepposasti ja tasapaino tuntuu saavutetun. Piitu osaa leikkiä sievästi ja varsin hyvin on alennut komentamaankin jos Niki vähän härkkii liikaa. Auton kanssa on ollut pieniä ongelmia, sai varmaan hakureissusta niin paskat fiilikset kun joutu yksin teljetyksi häkkiin :( mutta tänään meni jo paremmin ja neiti nukkuikin kyläreissulla auton kyydissä oikein tyytyväisenä. Että eiköhän se siitä reipastu!

Nikin tottikset etenee ihan kivasti, maahan meno on nyt parempi ja pysyy neljä tassua maassa asennossa eikä yritä lössähtää kyljelleen, samoin sivulla olemisessa istuu nytten täpäkästi, ehkä mun pieni laihari on tehonnut eikä enää lössähdä mahansa alle :D Sivulle tuloa ollaan vähän aloiteltu ja eteen neiti osaa tulla jo tosi sievästi :) Muuten tottis on ollut ihan kotijuttuja, mm. ovesta EI rynnätä läpi kun se aukeaa ilman lupaa ja tuntuu se nekin hoksailevan pikkuhiljaa :)

Piitun kanssa pihalla pieni tottistuokio. Seuraamista, käännöksiä ja jääviä otin ihan nakilla. Sain varsin suoria seisomisia kun annoinkin oikealla kädellä nakin ja pysäytin sillä, ei tehnyt sitä askeltaan vasemmalle ja oli jopa parempi muutaman toiston jälkeen patukalla. Koitetaan tuota jonkin aikaa. Hiljaa oli taas ja tuntuu purkavan kaikki energiansa patukkaan (ja turhaumansa :)