Esittelee hän Sockrets Axxan, malinois narttu lahden tuolta puolelta. Alias Niki tai Nikita... saatan vielä fiilistellä tuota nimeä pari päivää.

Kävin neidin hakemassa Tukholmasta laivalla sunnuntaina ja suomen puolella oltiin maanantai aamuna. Matka sujui yllättävän kivuttomasti, olkoonkin tylsästi, suuntaansa kun menee se kymmenisen tuntia :-O + että kokolattiamatosta oli tosi kiva pestä niitä pissoja pois ;)

Neiti vaikuttaa oikein reippaalta tapauksesta. Ihmisiä se ei aristele kyllä sen pätkääkään ainakaan toistaseks! Leikkikin jo sujuu, mitä enempi tavaraa suussa, sen parempi :) Piitu onkin joutunut luopumaan berran isosta patukastaan :-O Ensimmäiset makkararuudut on otettu eilen ja tänään. Eilen ei vielä oiken nälkä ollut kohdillaan ja ihan väsynyt oli reissusta, mutta tänään meni jo aika hienosti, muutama pään nosto ja vilkaisu aluksi, mutta loppua kohden tahti tiivisty ja palaili hyvin ruutuun jos harhautu ulos. Tottistakin jo treenaillaan ja ei voi kuin ihmetellä kuinka nopiaa nää hoksaa, näille on varmaan jo tuo sivulle tulo kirjotettu geeneihin tai jotain :-O Ei tarvinut kuin pari toistoa, niin neiti tepsuttelee siihen vierelle ja pistää peffan maahan :D Seuraamistakin jo imutetaan ja edessä istumista, Maahan meno tulee tässä työn alle, tahtoo mennä lonkka-asentoon suoraan vielä, kyllä se sieltä.. Polonen joutu laiharille kun tänne pääsi ja tekee nyt kovasti töitä ruokansa eteen! ja nyt on aika nopsaan ruokahalu parantunutkin. Pitkälti ainakin toistaiseksi sellainen tapaus mitä hainkin. Sopivan kovapäinen, mutta kuitenkin sen verta pehmeä että uskoo ihan puhettakin, ei montaa kertaa ole tarvinnut esmes kamariin menemisestä kieltää, niin uskoo jo nytten. Toki koti on nyt aika pentuvarma, ettei moneenkaan asiaan tarvi puuttua... mutta Ein opettamista silti tehdään, Nej, kun jo sujuu ;) Den här valpan förstår bara svenska. Sentään hyvä että ruottia, etten kauempaa hakenu, kun mun kielitaito loppuuki sitte siihen ;) Muuten nyt luonteesta on vielä aika paha sanoa, terävyyttä tässä on ihan eri tavalla kuin Piitusta, puhkuen mennään päin jos joku pelottaa, että kyllä tälle saa maailmaa näyttää ja kovasti että saa sivistyneen tapauksen. Mutta elämähän ois tylsää jos ei ois haasteita! Hyvältä näyttää toistaseks ja koitetaan saada tälle se seuraaminen suoraks, jäävät varmaks ja jäljestä ihan pommin varma! ;-D (saa sitä haaveilla ;)