minä siis. Mulla tai siis Nikillä vaihtu ruoka tuohon uuteen nappulaan ja se ei jotenkaan toimi ollenkaan niin hyvin kuin vanha, siis käsissa! En saa millään sitä tungettua tuon suuhun niin ettei puolet tippus maahan ja vauhti hidastus samalla kun annan. Entisestä sai pyöritettyä sellasia isoja lihapullia mitten avulla imutti, mutta tuosta ei saa vaikka kuinka turvottaa :(  Pitää nyt melkeen kuivatreenata Piitulla tai jotain, mennyt vähän meidän hienossa alussa ollut seuraaminen huonompaan suuntaan. Maahan menee tosi näpsäkästi jo ja istua osaa nyt ihan muuallakin ja odotella hyvin pieniä hetkiä hienosti. Kontaktia ottaa edessä hyvin. Pikkuhiljaa me edetään, joka päivä jotain.

Nurmikko oli sulanut tänään sen verran että kävin tekemässä taas ruudun. Jälleen siinä pari vilkaisua tuli, mutta muuten keskittyneempi kun vaan alkuun päästiin. Otin tosi aikasin nytten pois, ettei varmana ehdi keksimään mitään muuta ja käyn iltapäivällä ottamassa uuden. Nyt oli ehkä jo enempi intoa kehissä jopa kun kannoin hihna kaulassa nurmikolle, että ehkä sillä jo joku idea ois päässä :)

Muuten viime päivinä onkin ollut yleistä sosiaalistamista oikein urakalla. Käytiin Lohtajalla ja Kannuksessa sukuloimassa missä tavattiin ihmisiä, yövyttiin oudossa paikassa, tavattiin kaksi koiraakin, mitten kanssa tutustumiset meni nytten tosi hyvin eikä mitään ihme räyhäämisiä tullut. Koirien kieli kehittyy pikkuhiljaa tuollakin ja tuli varsin mainiosti toimeen jo loppuajasta Saninkin kanssa, jolla silläkin oli ihmettelemistä itsensä kokoisessa "pikku pennussa".  Tuskin tästä mitään koirapuistokoiraa tulee, mutta haluan että sen verran niihin tutustuu ja sosiaalistuu ettei miksikään katuräyhääjäksi ala kun tulee outoja koiria vastaan. Niki oli muuten tosi reipas ja loistava joka paikassa. Ei ollut mitään ongelmia vieraiden ihmisten kanssa, kaikki uudet paikat köpötteli edeltä katsomaan ja kun oli nurkat kierretty, niin pisti kaikessa rauhassa nukkumaan. Maanantaina käytiin Nikin kanssa yksin Keskisellä asti ajelemassa. Hyvin osasi nyt rauhottua nukkumaan yksinkin auton kyydissä ja yksinoloajat meni jo vallan hienosti, nukkua pötkötteli kaikessa rauhassa :) Meidän pieni autokuuri on tainnut tehota ja huonot kokemukset unohdettu! :D Keskisen parkkipaikoilla käytiin kävelylläkin pimeällä ja ihan siinä etuovien edessä ihmettelemässä, ei voi sanoa muuta kuin reipas! Uusi ongelma itselleni on vain tuo ihmisten luokse moikkaamaan meneminen... siinäpä  onki hommaa tämän kanssa ;)

Kotonakin on opeteltu yksin nukkumista, eli saimme oman sänkymme takaisin! Yllättävän hyvin on sujunut, parit kerrat se on livahtanut kamarin puolelle ja aamutervehdys on kovin purusisältöinen sitten päälle... mutta haluun jo nukkua omassa sängyssä!