Tätä pitää kyllä juhlistaa ihan plogi kirjotuksella. Nikin ensimmäinen vuorokausi ilman ensimmäistäkään vahinkoa sisälle :D En tosin vielä tätä kirjottaessa ole käyny ihan joka huonetta läpi talosta, jos on vaan keksiny uuden vessapiilon, mutta silti! Juhlan aihetta ;) Jospa siitä joskus ihan sisäsiisti tulis ja sais matot lattialle!

Nikin kanssa on otettu namitottiksia ja se edistyy kyllä hurjasti. Olen alennut olemaan tarkempi nyt siitä että suoritetaan vain käskystä liikkeet. Ovela rupesi mm. sivulle menoa tarjoamaan ihan joka välissä. Seuraamista tehdään pikku pätkiä ja namit on vähän pidempiä pätkiä irti kuonosta, pitää paikkaa hyvin eikä pompi ainakaan vielä. Eteen istuminen onnistuu pienemmillä avuilla ja tulee hyvin lähelle. Istuminen ja maahan meno ovat varmistuneet ihan kivasti omiksi liikkeiksi. Pitäisi se seisominenkin ottaa mukaan. Miian ohjeiden mukaan alotellaan patoamis harjotuksia patukan kanssa, katsotaan kuinka edistyy :) Mutta härkkimiset patukkaan kielletään ja siihen käydään tästä eespäin kiinni vain luvalla. Mun pitää vaan takoa päähäni että oikeasti sen Zapin sinne sanoo ennen sitä patukan antamista. Samoin irrotuksesta tehdään jatkossa ehdottomampi.

Piitun kanssa seuraamisjumppa jatkuu ja koitetaan saada sitä paikkaa taaksepäin. Vähän tilannekohtasta vielä, jos kierrokset nousee, niin siirtyy eteenpäin. Eli paljon on tehtävää tämän osalta!