Ollaan oltu jopa kohtuu aktiivisia viime päivinä/ viikkoina. Kummasti sitä saa vaan motivaatiota kun käy kuuntelemassa viisaampia ja saa hyviä ohjeita jatkaa eteenpäin. Längelmäellä Katjan opeissa ja nytten aloitin Minnan opissa Kauhajoella ihan vakivuoroissa juoksemisen. Kerrankin viikolla treenit, kun en onneton pääse noihin viikonloppuryhmiin. Saas nähdä sopeutuuko tällanen kirjekurssilainen oikein viikko-ohjelmaan, kun ennen ei ole tarvinut olla edesvastuussa tekemisistää kuin korkeintaan tuomarin eessä ja muutaman hassun kerran vuodessa ;)

Piitun kanssa seuraaminen jatkuu. Paikka koitetaan pitää ja nyt koitan kiinnittää myös käännöksiin huomiota. Ovat vähän lepsuuntuneet kun enhän minä osaa pitää silmällä montaa asiaa yhtäaikaa. Jumppaa peräpään kanssa siis. Toisen asiana koitan nyt aleta suoristamaan noita jääviä ihan alkeista lähtien makupala palkalla. Eli olen nyt tehnyt niin että pakitan, Piitu tulee kohti ja teen siitä pysähdyksiä. Nään onko suora ja palkkaa suorista ja vielä olen korostetusti antanut palkan toiselta puolelta vielä että sais "ylisuoraks" sen. Aikomus tuosta jatkaa niin että oon sivuttain ja siitä pikkuhiljaa seuraamiseen takasi. Katotaan toimiiko tää ideointi,... eipä tässä menetettävää oo :) Piitun kanssa myös leikki "treeniä"... Mujusen kirja kun luettavana, niin pitäähän sitä koittaa opetella leikittämään oikein. Myös patoamista tehty ihan ajatuksen kanssa ja hyvinhän se Piitu tuntuu patoavan :)

Nikillä tarkentuu liikkeet. Nyt olen alennut olemaan ihan ehdottoman tarkkana, että liikkeet tapahtuu käskystä, yhdestä sellaisesta ja vain sillon. Seuraamisessa pikku pätkiä käsi irti nenästä ja pysyy kyllä hyvin samassa rytmissä ja paikassa. Käännöksiä ja sivulle tuloja vähän pienemmillä liikkeillä, että oppis takapäätään käyttään. Sivulle tulo on jo etten sanoisi erinomainen neidillä, tekee nopeasti käskystä ja paikka hyvä, tästä en enää tee juurikaan toistoja, yks pari hyvää ja riittää. Eteen tulemista treenattu enempi, kun tahtoo ennakoida herkästi sivulle menoa. Nyt voi jo olla kädet täysin sivulla, ei kyttää käsiä vaan pitää hyvin kontaktin ja malttaa odottaa ja hakeutuu hyvin suoraksi ja lähelle jo. Liikkeestä maahan menoa sekä käsiavuin, että hoksaamalla, eli sanon käskyn ja jatkan liikettä ja palkka tulee salmana kun kyynärät maassa. Niki on tehnyt tuosta jo ihan pravuurin, ihan lössähtää maahan niin että kuuluu kunnon klonks (luulis jo sattuvan johonki) tosi ilosesti tekee. Eri päivinä tai ainakin eri treenisessioissa yritän ottaa eri jääviä vielä, jos vaikka saisin tälle varmemmin päähän nuo käskyt, kun Piitun kanssa niitä sai sitte vääntää ihan ajan kans. Leikki puolella irrotus, patoaminen, zap, leikki jatkuu treeniä tehty paljon ja pelittää ihan jees. Pikkuhiljaa tullut parempia ja parempia patoamisia pikkuneidillekin ja tosissaan innostuu hommasta. En ihan alkuun osannut tehdä näitä, joten rupes aina ottaan kontaktia kun halusin patoamista patukkaan tuijottamalla, mutta nyt jo katse kohdillaan ja pingottaa lupaa odottaessaan. Haukutuksesta seuraamaan lähtemistä myös ja kotona pelaa ja pihalla, mutta maneesillapa vielä haukku katos jonnekin hepankakanmakuisiin ajatuksiin ;) Pallon heittelyä yms myös ja muutaman lelun piilotuksen oon jo ottanut sisällä. Sais sitä esine-etsintää alulle kans. Mitähän muuta. Privaatti lenkeillä on käyty sekä kotona, että kylällä, kun oli vähän taukoa noissa ja huomas kyllä heti. Terävyyttä on ja jos vähänkään on epävarmuutta, niin se pöhinä nousee esiin. Mutta ihan parin lenkin jälkeen on suhtautunut jo huomattavasti itsevarmemmin ja rauhallisemmin tilanteisiin. Katsotaan, tämän kanssa tässä asiassa varmasti nähdään vielä paljon heiluriliikettä.