Onpas aika vierähtänyt eikä ole tullut päiviteltyä. Meillä on ollut vähän ongelmia ja sitten ihan vaan muuten vaan leppostelus joulun ja vuodenvaihteen merkeissä. 

Ongelmia on ollut ja on Nikin hampaiden kanssa. Sillä on tällä hetkellä kehittymässä aika pahan näköinen yläpurenta. Asiasta on kyselty moneen suuntaan ja oikeastaan muuta ei tässä vaiheessa ole tehtävissä kuin odottaa ja katsoa mitä tuleman pitää. Lisää ratkaisuja Nikin suhteen tehdään sitten hampaiden vaihduttua.

Muuten on oltu vaan ja lepposteltu täällä. Niki kasvaa ja "viisastuu" pikkuhiljaa. Piitu tulee sen kanssa vielä vallan hienosti toimeen ja nykyään mulla onkin kaksi tottelematonta kuuroa koiraa :) Pitää oikeasti vähän ryhdistäytyä noiden kanssa!  Tottikset on olleet pääsääntöisesti tauolla, Nikin kanssa nyt jotain ihan pientä sisällä ja Piitun kanssa pihalla jotain pään virkistyksiä. Enimmäkseen leikitty vaan molempien kanssa. Nikikin leikkii ja palauttaa tosi hienosti ja jopa irrotus sujuu päiväkohtasesti hyvin/ vähemmän hyvin :D

Meikä on hurahtanut ihan täysin vetohiihtoon tämän upean talven myötä ja mikäs sen mukavampaa onkaan. Tulee ihan lapsuusajan 20km hiihtolenkit koirien kanssa taasen mieleen. Piitusta on kehkeytynyt upea vetokoira joka jaksaa porskuttaa joka reissu pidemmälle ja pidemmälle. Mitään kisamielessä hiihtämistä ei ole tehty, vaan sellasia pitkiä ja rauhallisella temmolla. Ois se kyllä toisaalta kiva käydä kellottamassa joku 5km lenkki että kovaako tuon kanssa päästäis. Omakin kunto on ollu yllättävän kova ja monen vuoden jälkeen luistelukin vielä onnistu :) En oo kaatunu kertaakaan!!!! (kopkopkop)

Muutamia pääasiassa talvisia kuvia viimepäiviltä :)

Pakkasta ei ollu ku -20 astetta tällä reissulla :) 

Nikistä ei pihalla saa vielä kuvia kun palelemista yrittää juosta karkuun :) sisällä sentään nakin voimalla saa hetkeksi istumaan! (edistystä:)