Jep... Näin kävi. Meillä oli helsingin reissun tuliaisina talossa sisällä pakkasta reilusti alle -10.. putket jäässä, vessanpönttö halaki yms kivaa. Eka yö nukuttiin kellarissa kun sielä oli edes plussan puolella säilynyt lämpötila. Että sellasita kaikkea täällä. Pikkuhiljaa sitä alkaa olemaan kuivilla näistä "seikkailuista" ja elämä toivottavasti "normalisoituu" meillä. 

Piitulla on ollut juoksu, joten käytiin Nikin kanssa tiistaina Kauhajoella Minnan ryhmässä tottistelemassa. Alku pöhinöiden jälkeen me maltettiin keskittyä jo hienosti kaikkeen ja tekee ihan samaan tyyliin kuin koti olohuoneessakin kaikki jutut vaikka on häiriötä ja nyt toista kertaa oli tuossa hallissa. Että siinä mielessä positiivisesti mennään eteenpäin. Mitään suurempia ohjeita ei tulut, kuin olla vaan tarkkana, ettei lipsuta missään vaan palkka tulee vain ja ainoastaan oikeista suorituksista eikä päästetä soveltelemaan omiaan. 

Tänään vietettiin mukava treenisessio maneesin pihalla päiväsellä auringon paisteessa. Ihanaa että on kevät tulossa ja tuo pallo taivaalla alkaa jo oikeasti lämmittää tätä maailmaa! Nikin kanssa samoja juttuja, luoksetulon eteen istumista hitusen pidemmältä matkalta, ei oikeen suju vielä ja sitä vois kyllä tehdä lisää. Pitäis varmaan jonkinlaista paikallaoloakin aleta tekemään ihan lyhkäsestä matkasta ja lyhkäsillä ajoilla. Seuraaminen on ihan kivalla mallilla, käännöksien ja takapään käyttöä pitää aleta ottaan pikkasen pienemmillä avuilla. Katsotaan, super innokas neiti on tekemään!! :)

Piitun kanssa biletreenit. Sillä on taas takapää unohtunut kun on juoksut, oisko jotain naisten juttuja. Tosi hidasta toimintaa oli sen suhteen tänään ja tovi pyörittiin. Muutamasta hyvästä pääsin palkkaamaan. Jäävät suht ok, ja suorempia sekotti istumista seisomiseen pari kertaa :(...Mutta suorempia ovat ja uskoa valaa että meidän makupalajäävätreenit alkais tuottaan pikkuhiljaa tulosta. Olen ihan systemaattisesti palkannut Piitun jäävistä Piitusta katsottuna oikealle puolelle, kun tahtoo vasemmalle kääntyä vinoon. Jospa se pikkuhiljaa suoristais noita.  Luoksetulon otin kerran pitkältä matkalta,.. mikä päätty siihen että hyppään pallona maassa liukuvan koiran edestä ilmaan etten saa sitä jaloilleni :D oli liukasta.

Nikin hampaat on vaihtumassa ja nyt isoin jännitys on se että asettuuko nuo kulmurit oikeaan järjestykseen. Täysin hyvältä ei  tilanne näytä ja voi olla että menen niitä johonkai näyttämään lähipäivinä. Maitokulmurit on onneks tippuilleet alhaalta jo pois, ylhäällä vielä ovat, mutta tuntuvat jo liikkuvan, joten toiv niitä nyt ei tarvi poistamaan lähteä. Sellasta ohjetta sain, että jos ovat vielä paikallaan kun varsinaiset ovat yhtä pitkät, niin eivät sitten tahdo itekseen tippuakaan, joten siihen saakka nyt odotellaan. Alakulmurien tulosuunta ei ole se kaikkein lupaavin ja koitetaan nyt "taivutella" niitä pallon ollessa ainoat lelut luiden lisäksi ja taivutellutkin olen aloittanut (näitä netistä löydettyjä konsteja, tuskin niistä haittaakaan on). Tämän asian kanssa mennään nyt päivä kerrallaan ja päätöksiä aletaan tekemään tilanteen mukaan.