Ollut taas aika vauhtiviikkoja ja tuntuu vaan jatkuvan. Huomenna startataan autot kohti Helsinkiä Venemessuille ja siellä viehrähtääkin melkein kaksi viikkoa asuen Vantaalla :D Kaikista maailman paikoista. Koirat lähtee mukaan ja Niki tulee saamaan kunnon siedätyksen kaupunkielämään. Saas nähdä kuinka tässä päät kestää itse kullakin parin viikon työputkea ja siihen päälle hihnalenkitykset jossain Vantaan lähiöissä... Tää täytyy ottaa vaan jonain "mikä ei tapa, niin vahvistaa" luokan kokemuksena ;)

Sitä ennen käytiin keikka Lohtaja- Kannus akselila siskon eläintarhaa hoitamassa. Niki tuli hienosti toimeen Rokin ja Sanin kanssa ja hevoseenkin tutustuttiin ihan rauhallisesti. Edellisen viikonlopun koirulit piinasiva hoitajaa mun ollessa Turussa. Toivottavasti Niki ei aiheuttanut ikuisia traumoja ;) Aika vilkas se osaa olla!¨¨

Treeni puolella Niki on varsin hyvällä mallilla. Nyt tänään otin lopultakin sen noutokapulan käteen ja toinen vielä edessä oleva asia, seisomaan oppiminenkin pitäisi vielä ottaa työn alle. Hampaat on vaihtumassa, joten leikittäminen on ollut vähemmällä, mutta mitä vähän tänään kokeilin, on kovin sekin puoli vahvistunut :) Eteen istumisessa on tosi täsmällinen, sivulle menoa yrittää välillä ennakoida, mutta tekee molemmat tosi hienosti. Seuraamisessa pieniä irrotuksia namikädellä ja pitää ihan ok paikan. Olen ottanut käännösjumppaa vähän enempi mukaan. Liikkeestä istuminen ja maahan meno menee ihan ok, voin antaa käskyn ja jatkaa askeleen kaksi käskyn jälkeen kun menee maahan tms. En tietty vielä tee noita seuraamisesta kuin avuilla, mutta muuten päin liikkeestä. Nousee tottis hetkistä kivasti, joten olen vissiin onnistunut pitämään ne sopivan lyhyinä ja kivoina, tosi innoissaan aina tekee :) Jatketaan samaa rataa. Minnan ryhmässä käytiin Nikinkin kanssa pyörähtämässä ja hienosti toimi uudessa paikassa, ohjeita ei oikeastaan muuta tullut, kuin ottaa vaan se seisominenkin kuvioon jo mukaan. Koitetaan!

Piitun kanssa seuraamisjumppaa. Olen nyt saanut sitä takapäätä mukaan paremmin kun teen tosi korostetun nopeasti käännökset, teen pieniä nykäyksiä sivulle, en välttämättä 90 kulmia vaan ihan vaan 10-20 asteen käännöksiä  niin että hartiat lähtee vähän edellä käännökseen ja tuntuu nyt pitävän sitä takapäätään enempi mukana. Pitää koittaa jatkaa noita pidempien suorien päähän ja toistoa toistoa. Piitulla alkoi juoksu, joten jatkossa seuraa taas niitä ihania hormooniheittoja ja vaikuttaa varmaan tottikseenkin taas.