Toiset treenit anturajärvellä ja mukavat treenit oliki! Kiitos taas kaikille mukana olleille!

Nyt sitten konstit käyttöön. Piitulle 8kpl ukkoja suorapalkkana kaikki... tai siis kaksi jotka jatkoivat takarajalla koko session ajan. Mukaan ensin 5kpl ruokaa, paranevassa järjestyksessä nekin, eli alkuun ihan vaan nappulaa ja sitte herkkuja sekaan. 6 ukolta jo pallo ja sen kanssa ihan pikkanen leikkiki, 7 oikeen kunnon palloshow ja 8 oli sitte grande finale, eli patukka :)

Ihan ekana nenän avaaja taasen. Alussa taas pelas kun kello. Teki hyviä pistoja ja löysi ukot hyvin, sinne 6 asti. Sitten alettiin jättää vähän taas vajaaksi pistoja ja palailtiin takasin. Asenne pysy kuitenkin nyt paljon parempana ja nostetta tuntui olevan. Kovin ihmetteli ekoilla pelkillä ruuilla, että älkää nyt olko tosisanna! Ainoastaan yks sellanen humpsis pumpsis mitäs tässä pisto tuli viimesellä, muissa oli kyllä asennetta, mutta eivät vaan yltäneet ihan tarpeeksi kauas (ukot oli nyt reippaasti 50m syvällä) Lopussa oli pätkä jo tallaamatontakin jotenka seki vähän hämmensi tietty, kun rataa kuluki yllättävän paljon. Mutta loppuviimen positiivinen treeni, asenne oli parempi pidempään ja jatketaan näin nyt ainakin muutama eteenpäin että tajuaa homman nimen. Itellä ainakin kunto nousee kun juoksee hakemaan koiraa maalimieheltä :) Positiivista oli myös se, että ei tuttia tarvinut nytten kantaa kertaakaan :) Itse koitin nyt palata hakemaan koiran radan etupuolelta, niin että se risteilykuvio toteutu siinä samalla. Tosi hyvin pelaakin sen suhteen, että taaksepäin työskentelyä ei kyllä pahemmin esiinny. 

Nikillä otettiin ensalkuun haukutusta. Useammalla mm. haukkui ihan mallikkaasti ja malttaa pysyä etäällä ja saa olla ihan löysällä hihnalla. Parin haukahduksen pätkiä ja loppua kohden alko vahvistumaan. Ihan hyvällä mallilla tuo siis kanssa.

Sitten Nikin vuoro olikin ihan viho viimesenä. Tuulta ei enää ollut ja nyt oli sitten vaihtoehtona joko tehdä jotain tosi radikaalia,.. tai käydä hakemassa niitä hajuja ja koittaa viedä vähän etäämmälle lähettämistä varten. Haju haut kun tuo on hoksannut tosi näppärästi ja motivaatio on jo vallan kohdillaan. Päädyin sitten ensimmäiseen... eli ihan kirjekurssilaisena (huhuja kuulleena :) nyt kokeilmeen tuota risteilyn opettamista vähän eri metodilla. Maalimiehet näkösällä ihan lähellä ja lähetys ukolle. Ukko palkkaa ja etenee rataa samalla palkaten. Muuttuu passiiviseksi ja minä kutsun koiran (tästä kutsumista kai vähennetään jatkossa?)  ja lähetys saman tien vastakkaisella puolella olevalle ukolle.... eli wanha ukko, minä ja uusi ukko ollaan samassa linjassa, keski linjan yli mennään heittämällä. ja useampi toisto tähän saman tien, ukot menee koko ajan vähän syvemmälle metsään rataa edeten, lopulta sitte sinne 50m saakka ( nyt päästiin ehkä jononki 20m?), eli risteilyähän siinä tulee sitten. Tuntu kyllä pelaavan ja neiti hoksas homman tosi näppärästi :) Onhan tuo TOSI vauhdikasta menoa tuossa ja saa olla sukset selvillä että ehtii kaiken tekemään. Mutta ajatuksena tuo tuntuu jotenkin hirmu selkeältä ja tokkopa tuo nyt yhdestä kerrasa rikki menee ;) Pitää nyt koittaa haravoida jostain lisää infoa tuosta metodista.. Niki the koekanin.