Paikalle ilmaantui kyllä sakkia kuin pipoa! :-O Monta uutta potentiaalista hakuilijaa ja paljon lupaavia koiria. Erittäin mukava ilta oli ainakin allekirjoittaneella ja toivottavasti pieni hakuaivopesun jyvänen saatiin edes muutamaan upotettua ja treenit pyörimään säännöllisesti :) 

Piitulle otin vähän nyt vaativamman treenin. Ajatuksena vähän katsastaa, että mikä meidän tilanne nytten on. Rataa n. 200m. Eka tyhjä oikealle etukulmaan. Sieltä otti rullan muuten vaan suuhun ja uusein sen, toinen pisto oli ihan priima ja palkkasin keskilinjalla pikku leikillä. Vasemmalle pisto ja eteneminen rataa, pisto oli hyvä ja eteni ja jonku aikaa etsittyään ukkokin löyty. Tähän tuli ihan palkaton näyttö. Meni kaikin puolin hyvin tuo näyttö, siinä ei sanomista ja mallikkaasti keskilinjalle mistä pisto oikealle ja suorapalkka, sekin meni ok. Sitten lähdettiin risteilemään ihan urakalla. Tässä täytyy kyllä katsoa vähän omaankin napaan, kun en itse edennyt ihan tarpeeks ja niitä pistoja kerty. Siinä oli pari tosi hyvää, mutta sitte tuli piikkejä yms. Hyvin työsekteli eteenpäin rataa, mutta loppua kohden rupes sitte tuleen vajaita pistoja, joita uusin ja selkeästi motivaatio vähän tipahti (oisko sitte ihan kunnostakin kiinni, eli ei ole ihan 100% hyvässä kunnossa vielä) Molemmissa takakulmissa ukot suorapalkkana ja viimeiseltä ruoka sitten. Oikea löytyi ekaksi ihan sitte ok pistolla, tosin uusitulla. Vasemmalle viimenen, mihin eteni hyvin, mutta jäi KAKKIMAAN!!! sitte kesken piston, voi hyvää PÄIVÄÄ!!! mutta jatko siitä matkaa ja ukko löyty, että sinällänsä teki kyllä suoran hyvän piston ;) ja pitäähän ne hädät hoitaa.... hohhhoijaa!  Loppupäätelmät. Ei olla näin pitkää rataa otettu, vähän usko loppu, mutta josko tästä nyt ois saatu herne liikahtaan, että niitä ukkoja sielä on ja kannattaa jatkaa! Positiivista oli se, etä ei rullaa yrittänyt enää kantaa tuon ensimmäisen jälkeen. Alussa tosi hyviäkin pistoja. Helpompi treeni huomenna... tai sitte samanlainen hmmmm.

Niki oli illan viimenen koira ja piiitkään maltto tänään ihmetellä autossa (oli mukana rakentamassa Vaasassa osastoakin) Niki on aika luottopeli :) Ruoka kelpaa ja kelpaa ja lisää pitää saada. Nyt ei tarvinut kellekään edes pöhistä yhtään vaan veto päällä kaikkia moikkaamaan. Metsässä eka ukko löyty nopsaan ja hyvin meni vainulla sinne. Toinen ukko meni tuossa välissä valmiiksi ja ensimmäinen lähti kolmanneksi. Nikin kanssa hakemaan tuulen alta hajua kakkosesta, mutta onnistuin jotenkin sen kiertämään niin, että saiki kolmosesta jo hajun. Nenä ilmaan jo varmaan joku 25m ennen ukkoa ja milijoonaa sinne sitte, jäiki kakkonen vielä metsään. Kakkosukkokin sitte löydettiin eikä ollu mitään epäilystä mitä täälä tehdään. Vieras maalimiesmieskin kelpas ja hirveenä syötiin :) Ihana!!! Nikille ei varmaan kovin montaa tuollasta tarvi enää tehdä kun vois ihan reippaasti aleta ottaan lähetyksiä. Motivaatio tuntuu olevan kohdillaan

Huomenna Keuruulle pohtimaan mitä Piitun kanssa jatkossa :) Kyllä nytte hakuillaan!