Eilen omilla nappuloilla pikku jälki takapihalle. Ei voi sanoa että ois menny kovin hyvin. Vähän turvonneet nappulat hävis lehtien sekaan, eikä ne vissiin olleet niin houkutteleviakaan. Vähän tuli vilkuilua ylös ja hääsäämistä siinä. Loppuun  päästiin kuitenkin.

Tänään lihapullat kehiin ja viemäriputki :D Tuo kyykkiminen ei kertakaikkiaan oo mun hommaa... tää tasapaino ei ole luotu tuohon ja paikakkihan siinä tulee kipiäks. Jäljen tekoon siis putki avuksi ja sujuhan se ihan eri malliin, namit sai just oikeisiin kohtiin ja askeleet tuli suht suoraan kun ei tarvinu keikkua kyykyssä. Mittaa varmaan joku 20m jäljellä. Nyt meni kyllä tosi mukavasti. Poimi joka askeleen ja vaikka iteltäkin välillä hukku askeleet,  tuntu se ne löytävän ihan itsenäisesti ja hamusi hyvin makupalat niistä. Kertaakaan ei pää nyt noussu tuolla matkalla ja loppukasalta vein pois ennen kuin ehti kaikkia nameja syömään. Tyytyväinen olen kyllä tuohon. Pentu ihan selvästi sai purtavaa päällensäkin jo tuon mittasesta  ;)

Nikistä on tullu ihan houdini. Se karkaa tuosta tarhasta jostain reiästä... En tajua että mistä. Yritettiin oikein päivällä houkutella sitä tulemaan että olis nähnyt, mutta ei menny lankaan... ja kohta oli taas portailla, Piitu tarhassa yhä. Huokaus!!! Ketku se on, ei siitä pääse yli eikä ympäri :)