Näköjään aikaa päivitellä blogia, kun ukko toisessa kaupungissa :D Tottisteltiin taas tänään. Piitu oli ihan super. Se on kyllä ihan hyvällä mallilla kevään kisoja ajatellen. Seuraaminen ihan mukavaa, jäävät tuntuu tekevän nopeasti ja suht suoranakin. Tuohon pitää kiinnittää huomiota ja pyytää vähän appareita katsomaan, että kans menee. Nyt ei muu puutu kun se hyppyesteen teko pihalle ja pomputtaa sitä ees taas niin paljo että jää ne käpälöinnit siitä. Pikku viilailua yms, mutta ihan hyvillä mielin siis. Otettiin messukeskuksen kentällä siis seuraamista, jäävät kerran. Jätin pari kertaa luoksetuloon maahan ja seisomaan ja siitä tosi pitkällä matkalla luoksetulot. Toisella kerralla otti pikkasen banaanin siihen, mutta jarrutti tosi hienosti eteen just oikeaan paikkaan. Toinen kerta tuli jo paljon suorempaa. Viimeisenä eteenlähetys suoraan palkkaan, minkä viemisen näki, että oikein hetsi lähetys siis :)

Niki ei ollut ihan niin hyvässä vireessä palloon tänään, eikä makupalojakaan ollut kuin mitä murusia oli takin taskussa, joten otin ihan vain pari pientä seuraamista ja leikittiin oikeastaan vaan sen jälkeen. Viimesen kinkupalan sai pienestä seuraamisesta ja tekikin sen tosi paljo paremmin. Namiperso taitaa vaan vielä olla Nikuliini :) Niin ja joo... tänään taas piti pöhistä illalla koiralle... ja roskalaatikoille, huokaus... mörköikää havaittavissa..

Iltalenkillä juostiin ympäri kupittaan puiston, Siis minäkin!!! Vähä oli hyvä fiilis hölkätä pitkästä aikaa ja kun se ei tuntunut missään, ois voinu vaan jatkaa ja jatkaa. Pahus kun tuon mun kintun pitää tulla tässä lajissa aina rajottamaan :( Toivottavasti kesti vielä tuon reissun ja pääsis uudemmanki kerran.