Hehii, pakko hehkuttaa. Sain lopultakin aikaseksi väsätä niitä umpipiiloja... tai sen tapasia. Kompostiverkot on rautiassa alessa ja pressut ei paljon maksa. Hyviä tuli!

Piitulla oikeastaan toisinto viime viikosta, + yks tyhjä lisäksi alussa pisto 3. Limittäinen etulinja ja eka pisto oikealla. Se oli ihan nappi. Vasemmalla etukulmassa harhatyhjä ja ukko siitä 20m eteenpäin. Tämä oli oppikirjapisto, eteni tyhjälle, tarkisi, sivurajaa pitkin eteenpäin ja ukko löyty. Tämän jälkeen tyhjä. Eteni hyvin syvälle, lähti rataakin eteenpäin, mutta palas omia jälkiään lopuksi, eli ei ihan priima. Sitten lopputreeni ihan suoria pistoja suoria palkkoja edestä. 8ukkoa kaiken kaikkiaan. Kaks kertaa vasemmalle tuli ongelmia, ekalla kertaa oli joku herkkukakkaläjä (mihin jumitti muitakin koiria) lähetinköhän pari kertaa siinä. Oikealle ei tullut muita kuin tuntu olevan ukot hukassa, jouduin uusimaan pari kertaa kun ei vaan löytänyt heti. Hyvin irtosi joka kerta. Viimeinen pisto vasemmalle tuotti isoimmat selkeät wanhat ongelmat. Oli saanut oikealta ekan pallopalkan ja selkeästi tuumas, ettei halua tuonne mennä kun toisella puolella ois pallo ukolla.... varmaan neljä kertaa laitoin menemään ja joka kerta vaan hompis pompsis ns kushetush yritys ... pieni lenkki ja takasi keskilinjalle.... grrrrr.. Noh, lopulta meni ja uppos ja kävi sen ukon hakemassa pitkän etsinnän jälkeen(Oli ihan tuuleton keli ja teetti tosissaan töitä löytää niitä ukkoja, muillakin kuin Piitulla tuona iltana... tulin siihen lopputulokseen, kun pelkäsin jo että onko huolena jo maalimiesmotivaatio huonompien palkkojen vuoks... mutta toiv ei nyt kaikilla treeniryhmän koirilla kuitenkaan ;) Viimeinen oikealle meni ongelmitta, olihan sillä ukolla ollut PALLO!!! :D Saikin tosin patukan sitte... loppupalkaksi. Ehkä siihen vois vaihtaa oikeen kunnon ilottelun kahdella pallolla... Positiivista oli se, että tuttia ei käytetty kertaakaan. (saa sitten nähdä miten näyttöjen/ tyhjien otto vaikuttaa) Vaikka tuossa nyt tuli vähän uusittujakin pistoja, niin ei tullut kuin kerran tuossa toisiks viimesellä sellainen saman tyyppinen lässäytys ja viimeselle meni taas sata lasissa. Uppoaa nyt hyvin ja jopa ylisyvälle. 

Sellainen muutos ens treeniin, että vaihdella vähän ukkoja, kun nyt ollut takalinjalla etenevät, esim kun saa sen ekan pallopalkan, niin ainakin  se ukko tulee pois metsästä niin että Piitu näkee sen, ettei jää haihattelemaan perään, lähetys toiselle puolelle ja sillä välin uus ukko metsään. yms. Ettei nyt oppis liian kaavamaiseks tuota. Ja koitetaan keksiä taas jotain kivvaaaaaa palkkaa lisää :D Ehkä vois ottaa sinne alkupäähänkin jonku megapalkan... esim tyhjä, megapalkka, normipalkka,... ja taas vähän vaisumpia väliin, ettei vaan rupea alkupäästä jättään ukkoja väliin kun tuumaa ettei niille kannata???? 

Nikin treeni oli ihan totalisfäärinen floppi. Nikillä oli tosi hauskaa, mulla ei. Se sinkoili kun mielipuoli menemään joka tyypiltä toiselle milijoonaa viis veisaten siitä mitä tai missä minä olin, keskilinja, linjan yli heitto, ... mitä ne on?. Se siitä risteilytreenitavasta mun puolestani. Ainakin pitää päästä johonkin tutustuun siihen livenä ennen jatkoa.. Nikin kanssa hallinta on se isoin asia, on sen verran kovapäinen, että ehkä sille on ihan kuitenkin hyvä tehdä ihan rauhallisella tavalla tuo homma niin että minäkin olen mukana kuviossa. Aletaan hakeen hajuja ja lähetellään niille keskilinjalta päin seuraavaksi. (piste)  Positiivista on se, että tämä terävyyteen taipuvainen kakara on oikea pusukone tuolla metsässä :) Ja ruoka kelpaa!!! Ja haukkukin irtoaa ihan kivasti kelle tahansa... joten eiköhän tuosta hakukoiran saa :) Mutta tuo WAUHTI mikä sillä on! Vaikka se normisti on mun silmään paljon Piitua hidas temposempi, niin tuola metsästä siitä tulee ihan elosalama! :)