Juu. Meikä pudotti takurahansa jälkeä tehdessä, sai neiti haeskella käppien lisäksi seteleitäkin :D Ja kerrottakoon heti aluksi että löytyhän ne!

Jäljellä mittaa n.1500m , vanheni pari tuntia, jana 40m vasemmalle. Maasto kuivahkoa kangas metsää, hakkuuaukeaa, kivikkoa ja suopursukkoa.... yms kunnon sekametsää.

Jana meni noh, ihan ookoohkosti sakaten eteenpäin, poimi takajäljen mistä kutsuin pois ja lähetin oikeaan suuntaan. Vauhtia oli taas riittävästi. Eka käppi oli heti 20m janalta palkkana. Sitten reilu 400m kulma ja mutkittelevaan suoraa tosi kuivassa maastossa. Suoran päässä käppi ok. Piikki, ihan ihme kalliokiipeilyä pari kulmaa ja setelit mistä yks ekstrapalkka ;) kulma pieni suora ja käppi mäen alla, mää olin auttamattomasti jäljessä ja Piitu vapaana, joten kävi hakemassa käpin ja juoksi tuomaan mulle mäelle. Tien ylitys tuon jälkeen ja heti kulma tuon jälkeen ok. Sitte tuli aika iso hukka Piitulta, kun olin lähtenyt kävelemään sellaista metsäpolkua pitkin, meni tosi kauan paikantaa tuo jälki uudestaan, keppi nousi polulta taas hyvin, joten tuli sopivaan paikkaan palkka tuon hukan jälkeen. kulma ojan yli tieltä metsään ok, piikki vasempaan ok, mutta tuohon jäi sitten viides käppi :( Kutosen nosti taas ongelmitta.

Summa summarum, ihan ok ajo, janasta meni ainakin 5p, ja käppi jäi.... vois mennä siis paremminkin. Pidin taas irti koko jäljen ja tuntuu kyllä ihan toimivan... tosin vieläkään en tiedä miten vieraan jäljellä tuossa perässä pysyis. 

Nikille tein pikku jäljen metsään :-O Joo ihan tyhmää tällainen, mutta mieli teki, niin tein. Siellä täällä makupala kasoja. neiti jäljesti tuon n. 100m jäljen oikein mallikkaasti ja söi makupalat. Pari kertaa vähän nosteli päätään, ei muuta. Eli osaa se jäljestää jo, tarkkuus vaan... MITEN MÄÄ SAISIN ENERGIAA NOIHIN PELTOJÄLKIHOMMIIN!!!!????? Ehkä mää teen tästäkin vaan samanlaisen touhojäljestäjän kuin Piitusta, kun en muuta osaa.