Jalasjärven kentällä käyty pyörähtämässä pariin otteeseen tottistelemassa, samalla kun pidän bh-kurssia muutamalle koirakolle. 

Nikillä enempi leikkiä ihan vaan sen mielentilan kehittämistä. Viime viikolla namilla vähän seuraamisia, perus juttuja ja palloleikit päälle. Eilen se sitten napsahti :) Oli ihan into pinkeänä kun mentiin kentälle ja pallo oli ihan SUPER!!! pallo kainaloon ja seuraa ja Woooo! se seuras ja ihan hyvässä asennossa ja katse lukittuna palloon. Tuli kyllä tosi hyvä mieli :) Muutama toisto tuosta ja taas vaan leikittiin päälle. Alkaa se vietti sieltä nousemaan esiin! 

Piitulle fiilistely treeniä myöskin. Enempi leikkimistä. Eilen otin jääviä ja sitä liikkeestä seisomista useamman toiston. Peruuttamalla juoksin ja siitä pysähdyksiä. Osaa niin hyvin siinä, miks ei sitten sivulla. Noh, jatketaan jatketaan, jospa se siitä. Seuraamista ja käännöksiä, käytti jopa takapäätään. Otin hypyn ja A-esteen pallon kanssa ilotellen myöskin. Kiva kiva treeni. Piitun valeraskaus on lopultakin ohitte. Ihan eri mielentilassa noihin töihin.