Piitun treeni ensimmäisenä. Tallattiin ihan jämpti 200m rata ja ajatus mennä loppuun saakka. Oikealle ensimmäinen pisto mihin löytö... uuseinkohan kerran. Vasemmalle pisto ja ajatuksena saada joko tyhjä tai reipas eteneminen, ja eteneminen saatiin toisella pistolla, löytö siihen. Vasemmalle sitten suorapisto suorapalkka ja nyt sitten jallitettiin oikein urakalla, varmaan vasta neljännellä pistolla Piitu suvaitsi mennä tarpeeksi syvälle ja löytö. Ukolla pallo ja nyt muistin jopa tuoda maalimiehen pois metsästä. Vasemmalle suora pisto. Tämä taisi mennä ihan ok. oikealle näytön kanssa pisto ja tämäkin taisi olla ihan ok. Näytön kanssa ei nyt ongelmia. Vasemmalle .... jouduinkohan uusimaan, en muista, ehkä. Oikealle viimeinen johon kanssa yritettiin vaan tehdä pikku lenkki ja toisella kyllä lähti kunnolla. 

Elikäpä.... En tiiä, otti taas nuo lenkit käyttöön ja vasta sitten toisella tai kolmannella tehdään kunnon pisto. Raivostuttava tapa,... vaikuttaako nyt sitten noin paljon kun viime kerralla otin tyhjiä väliin että nyt sitten kyselläänkin että onks tää tyhjä vaiko eikö, jaa ei no mä meen... onko sitten motivaatiossa jo vikaa kun ruokaa ekoilla. Koittaskohan jotain äänijuttuja vaikka ens kerralla? Mää jo luulin että tästä vaivasta ois päästy, ei ole noin pahoin tehnyt enää viime treeneissä. Ehkä tämä oli vain huono päivä, uskotaan niin :)

Nikillä viis ukkoa ja nyt sentään päätin pysyttäytyä jo kerran kokeillussa, eli ääniavuilla. Vasemmalle eka ja meni ihan milijoonaa ukolle. Oikealle toinen, minne ampu taas tuhatta, luulin että oli jo ukolla ja lähdin metsään, niin koirapa ei ollutkaan, lähdin hiippailemaan takaisin keskilinjalle, millon Niki pöllähti jostain metsiköstä ja teki löydön. Vasemmalle taas ääniapu ja sama homma, ampu ohi ja koira häipy johonkin naapuripitäjään, nyt kutsuin luokse ja lähetin uudestaan lähempää ukkoa, mistä ampu taas reilusti yli 50m päähän musta :-O Takaisin tullessa sai ukosta haisun ja löytö. Oikealle sitten maria the kokeilija ajatteli että jos se ääniavulla ampuu 100m niin jos se ilman jää vaan 50m päähän, niin kokeillaan ilman :-D Onnistunut lähetys ja sinne se meni, vähän ohi ens, mutta paikansi ja löytö!!!! Vasemmalle vielä sama, ilman mitään apuja lähetys, sinne uppos ihan suoraa ja pikkasen kävi taaksepäin rataa hakemassa hajun ja löytö!!! Ihan älytön pikku malineiti!!! Ihan kummallinen koira, tekee just sinne minne viisaan pistot ja eteneeeeeeeeee.... Mitenhän mää onnistuisin olemaan pilaamatta tuota??? Vähänhän se juoksemista on, mutta motivaatio on kova ja nenällä se ukot hakee kuitenkin, joten eiku vaan suoria pistoja ja löytöjä x määrä kehiin :) Vieläkun sais sen haukun kuntoon.