Niin. Oltiin siis reissussa reilu viikko. Tai tässä on ollu yhtä reissaamista jo melkein kaksi viikkoa. Käytiin siskon kanssa vaeltamassa Seitsemisessä pari päivää. Mukana oli vain Niki ja siskon koira Nelli. Hieman oli tytöillä aluksi kränää tulla toimeen, mutta aika nopsaan sopeuduttiin ja metsäreissu suju oikein mukavasti. Lappari on kyllä niin mahtava vaelluskoira turkkeineen ja lepposen luonteensa kanssa, että ei voi kuin ihastella. Nelli oli kuin kotonaan vaeltamassa.  Niki,... noh, nyt siinä on tuota liikettä vielä potenssiin viis sen huhtikuisen vaelluksen. Päivän kävelyn jälkeen jaksettiin juosta vielä koko ilta leirinuotiolla :D.. ja tuo narussa vetäminen. voi pläääääh! Miten sen saa pois?

Meidän matka vei ryanairilla Tampereelta Bremeniin ja sieltä vuokra-autolla kaiken kaikkiaan kuuden eri maan kautta ja 2500km jälkeen  takaisin Frankfurtiin mistä tampereelle. Oli kyllä mahtava reissu! En ole ikinä oikein keskieuroopassa käynyt, joten oli hienoa katsella noita postikortti maisemia ja ihmetellä millon missäkin sikäläisiä tapoja :) Kielitaidottomuus kyllä hämmentää suuresti noissa maissa. Ainoat paikat missä englannilla pärjää, on pahimpia turistipaikkoja :-O Oma kielitaito kun rajottuu tuohon sitten... Mutta aina pärjää ;) Alpit oli ehkä hienointa nähdä! Upeita maisemia!!!!! Matkustaminen on vaan kivaa ja kuume vaan kasvaa taas. 

Koirat oli hoidossa siskolla reissun ajan ja hyvin olivat pärjänneet. Pahinta terää oli käyty ottamassa pois pyörälenkeillä. Mahtava paikka kun metsäteitä on kymmeniä kilometrejä ympärillä missä pyöräillä! Mukaan silti vielä lähtivät maanantaina kun kävin hakemassa :) Kiitos Satulle hyvästä hoidosta taas! 

Maanantaina kävin pitämässä bh-ta pikku pikkuselle ryhmälleni. Mukavasti siellä oli edistymistäkin tullut :) Nikin kanssa opeteltiin sitten leikkimistä uudestaan. EI ole hyvä syventää otetta mun käsivarteen tai reiteen!!! Oli vähän virtaa leikkiä loman jälkeen! Tästä sitten neuvoteltiin aika tiukkaan ja vein Nikin autoon ihan jäähylle miettimään tekosiaan hetkeksi. Toisella kierroksella minä jo säästyin puremisilta ja leikkikin sujui sivistyneesti, joskin vähän vaisumpana, mutta kun nuo säännöt nyt pysyy mielessä, niin eiköhän se siitä virtaannu taas. 

Piitun kanssa ihan pieni pätkä seuraamista ja käännöksiä, takapää pelas ja oli ihan hiljaakin :) Ihana neiti kun ei ole enää valeraskaana, niin malttaa tehdä! Leikittiin sitten senkin edestä.