Nikin suhteen siis... On nyt tullu kokeiltua sillä useampaakin juttua ja taas pukkaa. Mun koekaniini :) Hakutreeneissä otettiin siis nyt ääniavut sille käyttöön. Keli oli taas ihan tyystin seisova ja odotettavissa oli ihan samanmoinen treeni kuin edellinenkin ja se ei vaan tuntunut hyvältä. Vauhtia tuossa on ja motivaatio ruokaan/ maalimiehiin tuntuu kaikin puolin olevan kohdallaan. Vauhtiahan tuossa on jopa vähän juoksenteluksi asti... joten siks en mitään näkyviä haluaisi sille ottaa ainakaan säännöllisellä pohjalla... joten ääniavuilla lähdettiin nyt liikkeelle. Mikä toimi tosi hyvin! Paikansi äänen hyvin, nostatti koiraa ihan kympillä ja kun keskitty suu kiinni menemään niin ukko käskyllä vaan lähetykset. Paino ihan miljoonaa suoraan metsään ja löysikin vielä ukot. Itse menin rataa eteenpäin ottamaan Nikiä vastaan, mikä oli NIIN onnellisen tohkeissaan löytämästään :D Kolmosella tuli pikku haksahdus ja jäi pisto hitusen lyhyeksi ja lähdin vain kävelemään ukkoa kohden jolloin lähti syvemmälle aluetta ja löytö. Nelonen taas ihan suberb. Tällä nyt jatketaan ainakin jonkun aikaa. Suoria pistoja syvälle ja löytöjä paljon. Vauhtia ja liikettä tässä on ja virtaa tuntuu riittävän, mitenkään ei meno hidastunut vielä nelosella ja hyvä niin. 

Piitulle sitten pieni kokeilutreeni. Nyt oli aika lyhyt rata, joten mitään pitkää pätkää ei saatu otettua. Ensimmäinen mäen päällä vasemmalla suorapalkkana. Tuon tiesin missä oli. Sitten kaksi seuraavaa ukkoa näytön kanssa alueella jossain 50+ metrissä. Viimeinen oikeassa takakulmassa suorapalkkana minkä tiesin taas. 

Ekalle ei mitään ongelmia, irtosi hyvin ja nousi kallion päälle, mutta paikantaminen otti aikansa kun ukko kallion kolossa pari metriä alempana :) Tosi hauska piilo! Oikealle sitten pisto... mistä ekan uusein kun teki jonkun lenkin vain 30m.. toinen irtosi ja kiersi vähän alueen ulkopuoleltakin hakemaan hajua (hyvin näköjään Piitukin oppinut etsimään tuon hajuvanan takaapäin...) Huomasin että löysi ukon, mutta näytön kanssa tuli vähän säätöä. Kaksi kertaa tuli kyllä rullan kanssa, mutta pudotti jo reeeeilusti ennen mua sen. Otin uusiksi ja nyt sitten hoksasi tuoda käteen asti rullan. Näytölle lähtö hyvä. Sitten tuli kaksi varsin kivaa tyhjää pistoa yks molemmin puolin. Syvät pistot ja etenikin varsin hyvin... Itsestä ei voi sanoa samaa, pitäs vaan mennä enempi rataa eteenpäin. Kolmoselle onnistui nyt näyttö kaikin puolin hyvin, raahauduin perässä maalimiehelle saakka. Nelonen sitten taas suorapalkkana ja Piitu pelasti metsähirviöltä viimeisenkin maalimiehen :) Joku oli käynyt läähättämässä korvan juuressa metsässä kun oli odotellut :-O Piitu se ei ollut!

Kivat treenit taas n. miljardista sääskestä huolimatta :)