Äkkilähdöissä oli paikkoja vapaana ja niinpä tuumasta toimeen. Meillä tulee kuukauden työreissut ja toivottavasti vielä vaellukset siihen päälle, jotenka eiku kokeeseen koittaan ettei veny myöhään syksyyn :) Tottis ekana parina heti klo 9 jälkeen. Onneksi ei vielä ollut ihan mahdottoman kuuma, "vain" reipas 20c.... Ihan älytön helleaalto päällä ja illalla mittarit on paukuttanu yli 30c ympäri suomen!!!! :-O 

Tottiksesta 87p. Tuomarina Mauri Laine. Meidän treenaamattomuus näkyi vähän joka kohdassa, ei paketti pysynyt ihan kasassa vaan kuumui, hyppi, painoi, ennakoi sivulle menoja ja piippasikin vähän. Lähtö kentälle tuli niin äkkiä, etten yhtään kerinnyt Piitua valmistelemaan... joten siksikin oli vähän pakka sekasi varmasti. Siitä rokotettiin pisteitä vähän joka kohdasta. Isoin varsinainen virhe oli A-esteen kiertäminen takaisin tullessa. En osaa sanoa mistä tämä nyt johtuu, teki saman torstain treeneissä Kurikassa, tätä ennen en edes muista milloin. Oiskohan jotain lihasjumeja taas? Erinomaisina oli vain liikkeestä istuminen ja paikallamakuu.

Sitten maastoon ja aika äkkiä tuli oma vuoro, molemmat voittajaluokan koirat keskeytti. Kuumuus oli jo kiittettävä ja itellä meni pullotolkulla vettä kun kastelin Piitua, kissan ruualla sain sen onneks juomaan ihan hyvät määrät vettä. Metsään mars ja maasto mitä ihanin pusikkopöheikkö, tuulta ei yhtään + milijoona ötökkää :) Muutamia ihan kivoja lähetyslinjoja oli matkalla, mutta pääosin koira hävis jonnekin...  Ekan piston Piitu otti lenkin ja tais rullaakin käyttää suussa, mutta sen jälkeen lähti pelaamaan. Kolmannella varsinaisella pistolla eka ilmaisu n. 50m kohdalla oikealla. Pari pistoa lisää ja vasemmalle ilmaisu reilun 100-120m kohdalla ehkäpä, eteni siinä rataa aika pitkästi. Tähän saakka tyhjätkin meni tosi hienosti ja me edettiin rataa ja huom! Piitu eteni myös rataa oikeasti!!! Tuli tosi kivasti aina mun kohdalta pois metästä ja poks toiselle puolelle. Toisen ukon jälkeen alko vähän vauhti hiipumaan, ei tahtonut irrota kunnon pistoja vasemmalle puolen, oikealle työskenteli vielä hyvin. 170m kohdilla kyselin varovasti aikaa ja kun oli vasta 7min kulunut, niin pidin ihan kunnon paussin siinä vaiheessa, kastelin Piitun läpikotasin, kun ei juomaan suostunut vieläkään. Viimeinen pisto ja uppos sinne vasemmalle ja rullan kanssa takasin. Tuosta lopun työskentelystä rokotettiin vähän pisteitä, kun ei uponnut ja viimeisestä ilmaisusta vähän rokotti, kun ei ollut ihan sama puhti vetää menemään kuin kahdella ensimmäisellä "kieli vyön alla" mentiin... Mutta NIIIIIIIN ylypiä olin Piitusta ETTÄ!!! Tällä kelillä ja pelitti metsässä kuin kello lähes koko matkan :) Ohjaajakin sai kehuja vähän, eikä ryssinyt yhtään pisteitä millään grande mokilla ;) Alun olin pistottanut hyvin "mallikirja menoa", mutta tuossa lopussa vähän tuli tihennettyä pistoja, ja osin varmaan siitäkin syystä Piitun työskentely huononi... Tunnen kuulemma hyvin koirani :) juuuu.  noh, On se vaan niin super! Pisteitä 165 ja tuomarina Sauli Suvitie. Autoilla Piitu pääsi nostamaan vielä yhden ukon ja sai siitä hyvästä pikku palloleikitkin.

Esineruudusta kaksi pistoa ja kaksi esinetta 30p.  Yhteensä 282p. I. Tulos HK2. 

Kisoissa ei saatu kuin kolme tulosta ja meillä ainut ykkönen. Todella onnellinen olen kyllä tästä ja SUURI kiitos taas kaikille maaliukoille matkan varrelta :) Kakkua tiedossa jahka kotiudun reissuiltani ;)