Eilen käytiin ekaa kertaa pyöräilemässä hihnan kanssa... Hieman jännittävä kokemus alkuunsa... mutta hengissä selvittiin :)

Illalla kentälle ottaan häiriötreeniä parinkin kierroksen verran. Pääasiassa vaan leikittiin aina hyvistä kontakteista tai seuraamis pätkistä. Takapään käyttöä, käännöksiä yms. Kerran otin istumisen ja maahan menon ja ne pelaa kyllä kivasti. Luoksetulossa on alennut nyt käyttämään tuota peffaansa vähän yli innokkaasti ja tahtoo poikittaa tai jopa tulee suoraan hienolla kiepsautuksella sivulle istumaan :-O tolle sais hienon toko luoksetulon ;D Noh, koitetaan karsia tuo nyt vaan kärsivällisesti pois. Itse häiriöistä Niki perusti yllättävän vähän. Ei tainnut kertaakaan edes karvat nousta pystyyn! Muutama pieni tuijotus sieltä tuli mutta ne loppuu pikku kiellolla ja hyvin jatkaa siitä mihin jäätiin. Harjoteltiin myös tuomarille ilmottautumista. Veikkaan että nämä perus jutut tulee oleen tämän kanssa niitä vaikeimpia, joten treenataan nyt hyvissä ajoin :) Suju yllättävän hyvin sekin ja piti kontaktia hyvin, pari kertaa piti mulkasta että mikä siinä vieressä istuu. Toki patukka oli melkein nenässä kiinni vielä, mutta jostakin se on lähettävä liikkeelle :) Lopuksi vielä hyvät leikit ja vähän opeteltiin rauhassa olemista maassakin. Ehkä tämä tästä vielä.

Piitukin pääsi pikaisesti kentälle. Otin sillä pelkän paikallaolon, aika pitkän sellaisen. Vähän leikittiin ja A-este käytiin hyppäämässä kerran eestaas patukalla. Eteen lähetys aikasemmin vietyyn esineeseen, ei onnistunut, lähti ihan mihin sattu. Uus yritys paremmin ja tein vielä uudestaan viemällä Piitun kanssa patukan. Niin ja seisomista pari kertaa niin että heitin samaa aikaa patukan taakse käskyn annettuani. Ei  muuta, vielä on vähän snuuvanen neiti, ei pahasti tosin. Annetaan vielä päivä pari parannella :)