Miian kanssa sienimetässä :) Kiitos jäljestä taasen! Piitulle jonkin mittainen, nyt en kyllä osaa arvioida, oisko ollut jonkun 800m. Neljä käppiä + vara, mistä rehellisesti lopuksi nousi vain kaksi. Jana oli n. 20m, Piitu eteni ihan kivasti, tarkisti takajälkeä liinan mitan ja kääntyi omatoimisesti sitten oikeaan suuntaan. Viimeinen ja varakäppi molemmat ajettiin ylitse, olivat vähän suopursukon seassa ja aika pieniä. Niitä sitten haettiin hyvä tovi. Itse jäljen ajo meni muuten hyvin, ajoi hyvin kulmat ja vähän tuo Piitun vauhtikin on rauhottunut, ei tarvi enää juosta perässä. Reeniä reeniä vielä vaan.

Esineruutu tehtiin ennen jälkiä ja maasto oli aikasen raskas, korkeaa puskaa, suopursukkoa tms, tuli oikein itsellekkin hiki siinä rämpiessä :) Piitu teki aluksi suurinpiirtein samat mutkat kuin Ronja hetkeä aikaisemmin, on se kumma miten joissain ruuduissa vaan takerrutaan siihen eteen.. mutta irtosi lopuksi taaksekkin ja lopulta esine nousi. Haasteellinen ruutu, mutta hyvä reeni siihen saatiin kuitenkin kaikille osallistuneille. 

Niki samaan ruutuun ja näytin nyt suosiolla mihin esineet vietiin. Parilla pistolla nousi ensimmäinen ja nostatin vielä toisenkin, kun meni niin hyvin ;) Siihen vaadittiinkin sitten muutama pisto lisää ennen kuin löysi, mutta super into tuolla on työskennellä!