Viikko sitten ja nyt tänä iltana hakumetässä. Edellisen viikon reenit oli aika extemporee ja kolmeen pekkaan ihan mini alueella. Piitulle jäynäpiiloja metsä täyteen ja ilmaisutreeniä sitten kehiin. hyvin väisteli viimeistä eli neljättä pistoa myöten harhat, mutta siinä teki valeen. Ei ollut mua viemässä umpparille kuitenkaan. Ihan ok reeni muuten. Nikillä otettiin sillon haukkua ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Hyvin oli neiti vahvistunut siinä ja haukku irtosi kovin nätisti nytten. Namipurkki käden päähän etäälle muusta kropasta ja ens maahan pyyntö ja hetken päästä haukku pyyntö jos ei hoksannut heti aloittaa. Parin ukon jälkeen taisi jo aloittaa ihan itsenäisesti tuolloin.

Tänään sitten kunnon reenit kehiin. Piitulle rataa vähän vajaat 300m. 3 maalimiestä ja vain viimeisen tiesin. Kaikille näyttö ja harhoja metsä täyteen. Maalimiehet oli kaikki avoimella sen tiesin ja viimeinen toisessa takalaidassa. Eikun metsään mars ja menox... Piitu teki heti ekalla pistolla oikealle ihan hirmu etenemisen. Tuumasi tehdä valeen häröpiilolla, otti jo rullan ja lähti tulemaan, mutta tipauttikin sen n. 10m päästä ja lähti jatkamaan rundia :) kumma juttu... noh, ukko löyty aika kaukaa ja sinne vei hyvin. Tämä oli ihan palkaton. Sitten pistotettiin useamman kerran vasemmalle ja koitin saada käymään oikeassa etukulmassakin, minkä vähän skippas ekalla pistolla. Toinen ukko löytyi myös lopulta ja siihen hyvä näyttö. Oikealle puolen teki ihan törkiän huonoja pistoja... ja ei kyllä hirmu hyviä vasemmallekkaan. Kumma miten ykskaks pistot oli ihan surkeita, kun aikasemmin ne on nyt olleet tosi hyviäkin :-O aina joku kohta hajoaa ja pitää vissiin ottaa palauttava reeni tuohon piston suoristukseen. Viimeiselle ukolle sai taas oikealla aika kaukaa tuulesta hajun ja ilmaisun kanssa oli vähän miettinyt, mutta muuten ok. Summa summarun, ei oikeastaan valetta, ukot löyty, törkeitä pistoja mutta sama vauhti alusta loppuun asti. Ihan jees :)

Nikille taas haukkua ja nyt ihan täyteen matkaan etenevät maalimiehet. 6 pistoa ja kaikki ilman apuja paitsi viimeselle ääniapu. Ekalla vähän mietti haukun alottamista ja vaati vihjailua, mutta muilla oli jo kuulemma mennyt ihan isse maahan ja ihanan neitimäisen vingahtelevaa haukkua raikas kivasti metsässä. Pari vähän pisempääkin sarjaa otettiin jo. Niki on aika super :D Pistot teki ihan superisti, vähän kävi taaksepäin osassa tarkastelemassa ja löydöt eteenpäin. Jokaselle lähti ekasta käskystä ja joka pistolta ukon löysi. Viimeselle tsemppinä ääniapu.