No niiin. Keuruulla joka syksyisellä Giramin leirillä jälleen ja treenattu :D

Piitu:

Perjantaina Piitulle n. 600m jälki nurmikolle, tien ylitykset yms. Ihan vaan suoraa ja muutama käppi. Pistin alkumatkaan muutaman makupalan tälle jäljelle. Ajo oli ihan ok, kulmat teki hyvin ja tais kaikki käpitkin nousta. Piitu tarkensi tosi hyvin jokaisen makupalan jälkeen ajoansa, joten suunnitelmaksi laittaa niitä lisää... käytetään hyväksi tämä valeraskausahneus :)

Lauantaina vähän pisempi jälki ja nyt sinne oli kylvetty satunaisesti makupaloja ja saksalaisten filmipurkkitreenikin päätettiin kokeilla. Ajo oli jälleen ihan ok jokaisen makupalan jälkeen aina hetkittäin. Voisi jopa sanoa että keskittynyttä :-O Filmipurkeista valitettavasti ei löytynyt kuin ensimmäinen, kiitos hieman vajaavaisen ohjeistuksen, mutta tuota pitää ehdottomasti silti kokeilla. Yksi käppi taisi jäädä lisäksi. Tälle jäljelle tehtiin kaksi harhaa n. 30min ennen jäljen ajoa, ei reagoinut niihin mitenkään. 

Sunnuntaina 800m jälleen nurmelle. Makupaloja siellä täällä. Nyt oli enempi kulmia kun tein sellaseen paikkaan mihin ei oikein pitkää suoraa saanut. Piitu ajoi todella kivasti jo tämän jäljen. Kaikki kepit nousi ja kulmista selviytyi todella vaivatta, samoin kuin tien ylityksistä ja edellisen päivän harhajäljistä. Suberb!

Niki

Perjantaina tehtiin ensimmäinen jälki varmaan kahteen kuukauteen. Hyvin oli kuitenkin homma muistissa. Tyyli oli ihan sama kuin aikaisemminkin, häntä vispaten mentiin ja hyvin tyhjeni jälki. Mittaa n. 50m joka askeleella makupala ja lopussa namipurkki.

Lauantaina pisempi jälki mihin otettiin tyhjiä mukaan. Rytmitettynä 1 tyhjä, nami, 2 tyhjää, nami, 3 tyhjää, nami nami nami... ja uudestaan taas jossain vaiheessa. Välille laitoin namipurkin kannen ja esineen todetakseni että opettelemme esine ilmaisua muualla vielä jatkossa :) Jäljen ajo ittessään meni hyvin, hieman vauhti kiihtyi tyhjien kohdalla, mutta hyvin käy joka askeleen läpi. Mielentila voisi olla parempi silti, häntä vispaa... Ohjeeksi tehdä serpentiiniä, ja makupala aina askeleen kärkeen. Oon laittanut sitä ennemminkin keskelle askelta tai kantaan... Jättää askeleen aina makupalan saatuaan ja jäljen ajaminen vähän hektistä kun sakaa askelta nenällä eestaas etsiäkseen makupalan.

Sunnuntaina sitten vielä jälki ja nyt mukaan se serpentiini. Tein pari namitontakin rytmitys pätkää loppu puolelle, missä jälki oli jälleen suora. Mittaa n. 80m. Tuo makupalan paikan muuttaminen muutti ihmeesti menoa rauhallisemmaksi ja rytmikkäämmäksi,  oli hetkittäin jopa aika hienon näköstä menoa :) Serpentiini ei tuottanut ongelmia, pari tarkastusta enempi sivulle ja kerran vilkasi mua. Namittomat meni hyvin myös. Välillä oli vähän pisempää heinää missä nosti aina kuonoansa ylös askeleen välissä, mutta hyvin kynsi taas askeleen alhaalla... lieköhän tuo sitten jo virhe vaiko eikö?

Suur kiitos hyvistä neuvoista taas! Nyt vaan jälkeä jälkeä jälkeä!