Käytiin keskiviikkona maneesilla näyttelytreeneissä Nikin kanssa :D Ihan siis sosiaalistamismielessä kun siellä on monen näkösiä koiria paikalla. Ihmeen hyvin meni eikä saatu aikaseks ensimmäistäkään rähinäpärinää. Hienosti keskitty minuun ja ihan pikku tuijotteluita lukuun ottamatta hyvin meni. Tehtiin tottista ja harjoteltiin jopa paikalla oloa tuossa ympäristössä. Merja teki tarkastuksetkin Nikille ja se nyt ei kyllä mitään ongelmia tuottanut, sai katsoa hampaat sun muut ihan rauhassa. Nikillä on vietti noussut ihan kivasti nyt kun ollaan aina kun suinkin vähän leikitty tuossa pihalla, taistelee taas paljon paremmin kuin aikasemmin. Eiköhän sitä oikeaa asennetta sieltä rupea tulemaan :)

Piitulle tottista. Taukoa on ollut ja huomaa. Jäävät taas ihan sekasin, seuraamisessa painaa ja poikittaa... hooh... Täsä tulee kiire viikko tottiksen saralla. Istuminen meni pitkästä aikaa ihan pieleen, jäi seisomaan vaikka kuinka monesti. Seisomisessa kävelee ihan reippaasti perässä. Maahan meno vois olla nopeampi. Seisomista korjattiin apparin kanssa niin että top käskyllä apuohjaaja heitti pallon Piitun taakse ja suoria vapautuksia tälle. Tehos ainakin hetkellisesti hyvin. 

Maanantaina alkaa meillä koulu Kannuksessa. Lukujärjestys näkyi olevan jo täynnä koiran koulutustakin :) Jännät ajat käsillä ja tuskin maltan odottaa enää maanantaina :D