Tiivistelläämpäs parit treenilöt. 

Viikko sitten Jokipiissä hakkuuaukealle ja kallioille hakualue. Mittaa n. 200m ja ajatus ottaa alkuun tyhjää ja loppuun neljä ukkoa siirtyvillä. Vuorossa siis Piitu. Tämä treeni meni ihan penkin alle toisen piston jälkeen millon löyty eka mm. Mm lähti siirtymään seuraavalle piilolle ja siinäpä sitten yritettiinkin saada Piitua lähtemään toiselle puolelle ja monesti. Karkas jopa keskilinjan yli oikealle ja kävi ukolla, mutta ei ilmassut sitä mulle asti. Lopulta toinen ukkokin nostettiin varmaan kymmennen piston paikkeilla. Kolmoselle meni ihan ok oikealle . Taas taisteltiin tosi kauan että meni vasemmalle kallioiden alle... Ihan kamalia pistoja, uusimista, ei oikein toiminut mikään. Hyvä fiilis. Pitkän pohdinnan jälkeen... mitä en tietenkään kesken treenin tajunnut, syynä oli tuo siirtyvä, mihin veto oli vaan liian kova nyt kun on tehty jo pitkää rataa ja paljon tyhjiä väliin. Oletan ainakin asian olevan näin. Yhdelle näytöllekkin menossa oli ongelmia kun jouduin pysäyttämään odota käskyllä, niin vaati uuden käskyn lähteäkseen liikkeelle uudestaan... pitääpä vaan muistaa kokeessa ettei mene tuota erehdystä tekemään ja koittaa vaan pysytellä perässä no mather what.

Nikillä puolestaan ihan hyvä treeni. Neljä ukkoa kahdelle taisi olla ääniapu, muut ilman. Haukkua joka ukolla ja aloitti nyt hyvin kaikilla paitsi viimeisellä. Kolmosella mm oli aika lähellä keskilinjaa ja siihen tulin itse vierelle kun Niki haukkui, vähän aiheutti häiriötä. Pitää jatkossa olla ilosemmalla naamalla tulossa koiralle ja kehuakkin, kun olin kieltämättä vähän p€%a jäykkis tuossa :) mikä varmaan teetti lisä painetta.

Nyt keskiviikkona jälleen treenilöt. Osoite oli sama, mutta siirrettiin 50m keskilinjaa oikealle, joten vasen puoli oli nyt hakkuuaukeaa alussa ja oikea varsin tiheää taimikkoa. Loppurata oli varsin hyvää metsää molemmin puolin. Tuohon saa aika upean pidemmänkin radan :) Piitulle nyt pähkäilyn jälkeen ihan reilu rata 200m? Ukot piiloon myös multa, kaikki suorapalkkana ja eikun menoksi. Ensimmäisellä pistolla oli vähän huono, tuli haju suoraan tuulesta ja haistoi ettei siellä ketään ole. Vasemalle etukulmaan toinen pisto ja sinne uppos ja eteni riittävän syvälle että ukko löyty. Tuuli kävi siis suoraa keskilinjalta, joten hyvä pisto :) Homma jatku samaa rataa, nyt ei huonoista pistoista tai minkäänlaisesta epäröinnistä ollut puhettakaan ja kaikki ukot löyty ilman mitään häsläystä. JEEE!!! Vähän huippu fiilis :D Piitulla vaan pitää olla haastetta tuossa hommassa. Jos jotain huonoa, niin vois tulla paremmin alueelta kutsuttaessa, nyt haki pitkään joka pistolla, mutta kun tuli, niin varsin hyvin mut paikallisti ja luvan kanssa vasta toiselle puolelle, palkkailin keskilinjalla hyvistä tyhjistä.

Nikin treeni ei mennyt nyt ihan niin nappiin. Ääniavuilla taas ja lähti hyvin, mutta oli käynyt vain nuuskasemassa purkkia ja lähtikin pois maalimieheltä. Uusittiin aika monesti ekaa kahta mm pistoja ennen kuin saatiin haukku. Kolmonen ja nelonen vähän paremmin. Vika taisi nyt olla ihan surkeissa palkoissa, ei ollut kuin parit florikki kopiot purkissa, ei kunnon ruokaa... Muuten kyllä meni vauhdikkaasti ja teki hyvät pistot, mutta ei nyt palkka ollut ollenkaan hyvä... liekö sitten syynä että on popsinut hirvenluita useampana päivänä :) Uskotaan nyt toistaiseksi ainakin asian olevan näin eikä maalailla piruja seinälle.